+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ridderkerk.
Laad meer vacatures

Logistics Specialist Ridderkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Het Nieuwe Recruitment

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Logistics Specialist werk je op de afdeling Customer Service. Je bent de schakel tussen klanten, interne teams en externe partijen. Je zorgt elke dag voor de juiste registratie van gegevens en het opmaken van belangrijke documenten. Je werkt veel met internationale klanten en helpt bij het verbeteren van werkprocessen. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Plus, je krijgt de kans om deel te nemen aan Fisc Free, een speciale regeling. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Als Logistics Specialist ga je aan de slag op de afdeling Customer Service. Deze afdeling bestaat uit een inbound en outbound team. Jij bent het spin in het web tussen de klant, interne afdelingen (denk aan het warehouse/forwarding) en externe stakeholders.

Als Logistics Specialist ga je aan de slag op de afdeling Customer Service. Deze afdeling bestaat uit een inbound en outbound team. Jij bent het spin in het web tussen de klant, interne afdelingen (denk aan het warehouse/forwarding) en externe stakeholders.

Als Logistics Specialist zorg je elke dag voor de juiste registratie van klant- en ordergegevens in het WMS. Denk aan bijvoorbeeld aan het verwerken van binnengekomen orders, nieuwe klantinstructies of andere wijzigingen. Je staat continu in contact met de klant en jij probeert de beste service te verlenen. Het is van belang dat je alle gegevens juist in het systeem registreerd en de juiste documentatie opmaakt. Denk hierbij aan het verzorgen van Douane gerelateerde documentatie en vrachtbrieven. Naast dat je veel in contact staat met de klant, heb je ook korte lijntjes met het warehouse om er zo voor te zorgen dat de informatie vanuit de klant ook daar doorkomt.

Tot slot zorg je voor de administratieve afwikkeling van deze diensten. Je werkt voornamelijk met internationale klanten die zich ook in andere tijdszones bevinden. Als Logistics Specialist draag je bij aan een continue verbetering van interen werkprocessen en denkt actief mee hoe je de kunt optimaliseren. Zo zorg je samen met je collega’s elke dag voor tevreden klanten.

• Afgeronde mbo opleiding (een logistieke richting is een pré);

• Ervaring binnen een soortgelijke functie, aantoonbare kennis op het gebied van Douane

en transport;

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

• Een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling;

• Goed om kunnen gaan met veranderingen;

• Je kunt een VOG aanvragen.

· 28 vakantiedagen;

· Een marktconform salaris

· Reiskostenvergoeding;

· Een jong en dynamisch team;

· Toegang tot Fisc Free.

Wij zijn JAS Forwarding Netherlands (B.V.) , een internationale organisatie met haar hoofdkantoor in Amerika. We zijn een van oorsprong Italiaans bedrijf waarbij we veel waarde hechten aan onze familiecultuur. We zijn een bedrijf wat volop in ontwikkeling is. We hebben twee locaties in Nederland. Wij bieden onze klanten uitzonderlijke service op gebied van Contract Logistics, E-fulfilment, airfreight, FCL en LCL. Wij bieden onze klanten uitgebreide service op verschillende gebieden, met als doel om de klant volledig te ontzorgen.


Op een andere manier kennismaken?

Al ontelbaar keer dezelfde sollicitatieprocedure afgelegd? Bij Jas doen we het geheel anders. Samen met HNR | Het Nieuwe Recruitment, selecteren wij kandidaten op basis van persoonlijkheid en ambitie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in