+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijssen.
Laad meer vacatures

Service Adviseur Volkswagen Rijssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Volkswagen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Vacature Service Adviseur Volkswagen
Met jouw bijzondere gedrevenheid zorg jij er samen met je collega’s voor dat jullie de hoogste klanttevredenheid halen. Zie jij het als een sport om de klanten te binden aan Pouw? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Dit ga je doen
Als service adviseur vervul jij een belangrijke rol voor onze klanten. Je neemt met een grote glimlach de onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan, plant ze in, bereidt het werk voor d.m.v. een werkorder, geeft de werkorder aan de werkplaats en je handelt het vervolgens administratief af. Ondertussen houd je met jouw gastvrijheid de klant op de hoogte van het reparatie- en/of onderhoudstraject. Jouw einddoel is om de klant met een glimlach in zijn auto weg te zien rijden.

Dit ben jij
Gastvrijheid zit in jouw genen! Je legt makkelijk contact en je creëert een vertrouwensbasis in gesprekken. Natuurlijk ken je de markt door en door en daardoor kan je klanten adviseren. Je schakelt snel en efficiënt tussen het uitvoeren van verschillende taken. Veel verschillende werkzaamheden tegelijkertijd? Daar weet jij meer dan prima mee om te gaan!

Werken bij Pouw Rijssen
Werken voor Pouw betekent werken voor een moderne organisatie met betrokken aanpakkers. Iedere dag doen zij er alles aan om onze klanten vol plezier vooruit te laten gaan. Zo zijn wij in 75 jaar uitgegroeid tot een sterke autodealer met ruim 500 medewerkers, 11 prachtige vestigingen en 2 schadeherstelbedrijven. We zijn het bekende gezicht voor de vooruitstrevende merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Cupra en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wij zijn er voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Verder staan we voor onze klanten klaar met onze hypermoderne werkplaatsen, nieuwe leaseproducten, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. En met ons aanbod laadpalen, fietsen en concepten voor deelmobiliteit maken we ons helemaal klaar voor de toekomst.

Wat breng je mee
  • Een afgeronde opleiding op tenminste mbo-niveau (service adviseur/autotechniek)
  • Technische kennis van auto’s
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met Autoline (pre)
Dit krijg je
  • Een salaris waar je blij van wordt, met toffe secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. voordeel op je fitness abonnement, mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan/ Lease a Bike of personeelsaankopen)
  • 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband, tevens heb je de mogelijkheid extra verlof bij te kopen
  • Een fijne werkomgeving waar we ook snappen dat een goede werk-privébalans belangrijk is
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien
  • Een super leuke functie in een professioneel en enthousiast team
  • We vinden je persoonlijke groei meer dan belangrijk. Daarom investeren we in relevante opleidingen en (merk)trainingen binnen jouw vakgebied zodat jij de beste versie van jezelf wordt. Dit doen we in samenwerking met o.a. onze importeur, het Innovam, de Emil Frey Academy en onze interne bedrijfstrainer


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in