+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).
Laad meer vacatures

Consulent Kinderopvangtoeslag Affaire Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de kern van een maatschappelijke uitdaging door uitgebreide ondersteuning te bieden aan de slachtoffers van de kinderopvangtoeslagenaffaire. Je rol omvat het begeleiden van getroffenen, hun partners en volwassen kinderen naar een nieuwe start op het gebied van financiën, huisvesting, gezondheid, familie en werk. Jouw kennis van welzijnsdiensten en vermogen om mensen, activiteiten en vrijwilligerswerk te verbinden, maken hierbij het verschil. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Je hebt de verantwoordelijkheid voor het bieden van uitgebreide ondersteuning aan de slachtoffers van de kinderopvangtoeslagenaffaire. Dit omvat niet alleen de getroffen personen zelf, maar ook hun partners en eventuele volwassen kinderen. Binnen deze opdracht is het van cruciaal belang om deze doelgroep te helpen bij het maken van een nieuwe start in alle facetten van het leven, zoals financiën, huisvesting, gezondheid, familie en werk. Daarnaast;

  • Ben je vertrouwd met het aanbod van welzijnsdiensten in Rijswijk en weet mensen, activiteiten en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk met elkaar te verbinden;
  • Ontwikkel je indien nodig nieuwe initiatieven en bevorder je nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.


Gevraagd

  • Aantoonbare werkervaring als consulent in het kader van de brede ondersteuning bij de toeslagenaffaire bij een gemeentelijke instelling en/of een functie bij het UHT van de Belastingdienst;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar met schuldhulpverlening, maatschappelijk werk, sociaal casemanager;
  • Een afgeronde HBO opleiding SJD off MWD.


Aanbod

Samen met jou bepalen we de voorwaarden om deze opdracht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Denk aan uitdagende functies en ontwikkelmogelijkheden. 
Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten. 
Daarnaast zijn wij transparant en streven wij altijd naar goede communicatie mbt terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid. 
Kortom een ontzettende leuke club om voor te werken en waarbij de consultants die voor jou aan de slag gaan ook plezier uitstralen en passie hebben in wat zij doen.

Bedrijfsomschrijving

De ambtelijke organisatie heeft ongeveer 500 interne medewerkers en ongeveer 200 externe medewerkers. In Rijswijk heerst een informele sfeer, waarbij er korte communicatielijnen zijn en veel ruimte is voor zelfstandigheid en eigen initiatief. De gemeentelijke organisatie hanteert vier kernwaarden: Toewijding, Betrokkenheid, Betrouwbaarheid en Deskundigheid, die ons dagelijks handelen bepalen.Matchpartner is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de branches: Gemeente, Onderwijs, Arbo & Verzuim, Zorg en Welzijn. Wij vinden de samenwerking die wij aangaan erg belangrijk. Regelmatig contact is daarbij essentieel. Dit kan door middel van telefonisch contact of ergens een kopje koffie drinken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in