+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.
Laad meer vacatures

Junior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Xstate

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Xstate

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Draag bij aan een duurzamer Nederland door je aan te sluiten bij ons team van trainees/starters en professionals. In deze rol als (Jr) Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling werk je aan projecten die bijdragen aan de energietransitie, klimaatadaptatie, en meer. Geniet van een uniek talent-ontwikkel-programma, inclusief een exclusieve opleiding over Duurzame Ontwikkeling, persoonlijke carrière coaching, en de kans op een vaste positie. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

De CO2 uitstoot moet in Nederland in 2030 gehalveerd zijn. Door trainees/starters en professionals in te zetten op uiteenlopende projecten richting o.a. Ruimtelijke projecten, energietransitie, klimaatadaptatie, verduurzaming, milieu en bodemvraagstukken werken wij mee om Nederland een stukje duurzamer, schoner en leefbaarder te maken. Want een beter begin, begint bij jezelf! Daarom zijn wij continu op zoek naar trainees en professionals die een bijdrage willen leveren aan het creëren van een duurzame leefomgeving. Als (Jr) Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling kun jij hierin ook jouw steentje bijdragen.

Heb jij kennis en of ervaring met Ruimtelijke vraagstukken? Lijkt jou het leuk om bij een gemeente in de regio van Roermond te werken? En ben jij op korte termijn voor 32-36 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aangezien we de tijd en ondersteuning kunnen bieden om je intensief te ontwikkelen en te begeleiden, nodigen we ook starters uit om te reageren op deze functie!


Wat ga jij doen?

Als (Jr) adviseur werk je aan het mogelijk maken van ruimtelijke initiatieven. Je voert het gesprek met initiatiefnemers en bekijkt hoe je samen ruimtelijke ontwikkeling richting uitvoering brengt. Tijdens de planvorming ben je aanspreekpunt voor initiatiefnemers en houd je ze actief op de hoogte. Je staat in eerste instantie vooral aan de lat voor kleinere initiatieven (dat noemen we principeverzoeken). Je toetst die initiatieven aan ruimtelijk beleid – maar natuurlijk gebruik je ook je gezonde verstand. Je werkt vooral aan ontwikkelingen binnen de bebouwde kommen van onze dorpskernen. Naast je eigen plannen kun je collega’s ondersteunen bij grotere ruimtelijke opgaven.

  • Achterhalen van plannen van de initiatiefnemer en hier ondersteuning op bieden
  • Ontwikkelen en opstellen van nieuwe ruimtelijke plannen
  • Adviseren over bestemmingsplannen, ruimtelijke thema’s en beleid
  • Onderhouden van contacten met diverse interne en externe stakeholders
Wat krijg je van ons?

Deze functie betreft een vaste positie in een gemeente nabij Roermond. Je stroomt in bij de gemeente via het talent-ontwikkel-programma van Xstate. Het talent-ontwikkel-programma betreft een vakinhoudelijke en competentie gerichte opleiding verzorgd door de Bestuursacademie Nederland. Daarnaast zal een werkcoach je ondersteunen bij het achterhalen en realiseren van je persoonlijke en professionele ambities.

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO gemeenten
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan de exclusieve opleiding ‘Duurzame Ontwikkeling’ van de Bestuursacademie Nederland
  • Persoonlijke carrière coaching
  • Mogelijkheid om in dienst te treden bij opdrachtgever wanneer er een wederzijdse klik is
Wat verwachten wij van jou?

Als (Jr) Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling verwachten wij van jou:

  • HBO/Universitaire opleiding, in de richting ruimtelijke ordening, planologie, geografie of juridisch;
  • Relevante werkervaring is meegenomen, maar geen vereiste
  • Politiek sensitief
  • Communicatief vaardig
  • Ambitie om te blijven ontwikkelen
Wie zijn wij?

Terwijl we voor grote maatschappelijke uitdagingen staan, kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst. Wij zijn overtuigd dat je altijd kan versnellen en veranderen. Zolang je maar de juiste mensen aan tafel zet. Daarom verbinden wij startende talenten aan het publieke domein.

Ons doel? De publieke sector in Nederland vernieuwen en verduurzamen. Hoe we dit doen? Op een vooruitstrevende manier talent aan ons binden en inzetten op toffe, uitdagende projecten gericht op het creëren van een duurzame leefomgeving. Wij zijn een organisatie waar trots, vertrouwen en gedrevenheid de basis vormen voor onze cultuur. Altijd dat stapje harder willen lopen, jezelf willen verbeteren, uitdagen en inspireren. Dat zijn wij!


Interesse?

Heb jij interesse om voor ons aan de slag te gaan als (Jr) Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling? Solliciteer dan snel via het sollicitatieformulier hieronder of Neem voor meer info contact op met Sjoerd de Boer, Recruiter Duurzaamheid via 06 48512847 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in