+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.

Arts bedrijfgeneeskunde Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Jouw functie als arts bedrijfsgeneeskunde omvat nauwe samenwerkingen, snelle interventies bij verzuim en constante ontwikkeling in een dynamische omgeving. Herstel betekenis voor mensen wanneer werk wegvalt.


Jouw nieuwe baan

Als bedrijfsarts werk jij samen met jouw collega's voor opdrachtgevers en hun medewerkers. In de praktijk betekent dit dat bij een verzuimmelding de taakgedelegeerde binnen één week contact heeft met een medewerker. Duurt het verzuim lang? Dan volgt een afspraak met de bedrijfsarts in de tweede lijn óf is iemand al doorverwezen naar een van de providers.

Bij deze instelling wordt er dus snel actie ondernomen én zijn er zowel korte lijnen met de interne teamleden als met de providerboog. Naast deze aanpak wordt er data verzameld over verzuim, hier wordt van geleerd en zowel gevraagd als ongevraagd advies gegeven. Om toekomstig verzuim te voorkomen worden er ook trainingen gegeven. 


Jouw nieuwe werkplek

Deze instelling is een kleine maar snelgroeiende, dynamische en gecertificeerde arbodienst met 19 medewerkers. Zij maakt gebruik van verschillende expertisedomeinen die ze daadwerkelijk in staat stelt het beter te doen. Na een inwerkperiode die geheel online is, werk jij deels werk je vanuit huis en deels op de spreekuurlocaties van de klant door het hele land.


Wat breng je mee?

Jij bent een reeds BIG geregistreerd bedrijfsarts met 2,5 jaar ervaring. Zowel voor cliënten, opdrachtgevers en jouw collega's wil jij zélf het verschil maken.

Verder ben jij:

  • ben jij altijd nieuwsgierig is naar de nieuwe ontwikkelingen binnen de bedrijfsgeneeskunde;
  • wordt jij enthousiast van complexe casuïstiek;
  • beschik je over een gezonde dosis humor en ben je soms een tikkeltje eigenwijs.
Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 16 - 40 uur per week. Je ontvangt een salaris van maximaal 11.000 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring

Deels werk jij vanuit huis en deels op de spreekuurlocaties van de cliënt door het gehele land. Veel spreekuren zullen ook online plaatsvinden. Bij deze werkgever wordt niet gewerkt met tijdelijke contracten. Dat is mooi, want jij begint dus meteen met een contract voor onbepaalde tijd! Hiernaast mag jij gebruik maken van een leaseauto.

Wil jij fulltime of parttime werken? Alles is bespreekbaar. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in