+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Waarnemend Kinderarts Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zorgzuster Company

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Ben je allround kinderarts en wil jij het komende half jaar graag dagdiensten werken en deel uitmaken van een toegewijde vakgroep in het noorden van Nederland? Maak kennis met je nieuwe collega’s! Speelt huisvesting een rol? Geen probleem, een tijdelijk verblijf in de omgeving kan geregeld worden. 

Als (waarnemend) kinderarts speel je een cruciale rol in een dynamische werkomgeving waar hoogwaardige kwaliteit van zorg voorop staat. Je maakt tijdelijk deel uit van een vakgroep bestaande uit kinderartsen, artsen in opleiding en aniossen. Elke kinderarts heeft zijn eigen expertisegebied, zoals neonatologie, oncologie of diabetes. Je werkt daarnaast samen met een multidisciplinair team met diverse andere professionals op het gebied van kindergeneeskunde, zoals verpleegkundigen, psychologen, diëtisten en fysiotherapeuten. Je vervangt een collega in verband met ziekte en zet je expertise in voor een periode van tenminste een half jaar, met een voorkeur voor 4 dagen per week met dienst. Minder dagen is ook mogelijk, alles is in overleg. 


Gevraagd

Wij zoeken een allround kinderarts met niet alleen een brede expertise in de kindergeneeskunde, maar ook met een passie voor het opleiden van de volgende generatie zorgprofessionals. Jij bent niet bang om grenzen te verleggen, bent communicatief sterk en weet als geen ander hoe je een multidisciplinair team optimaal laat samenwerken.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

·      Een uitdagende tijdelijke positie als (waarnemend) kinderarts in een enthousiast team;
·      Mogelijkheid tot invulling van 4 dagen per week (dagdiensten), minder mag ook. De werkdagen en uren zijn in overleg;
·      Mogelijkheid tot tijdelijke huisvesting in een mooie omgeving met veel cultureel erfgoed;
·      Wil je graag als ZZP’er werken of in loondienstverband? Alles is mogelijk. Je salaris of tarief is passend bij jouw ervaring en competenties;
·      Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Hoe nu verder?
Ben jij de allround kinderarts die wij zoeken? Neem dan contact op met Stephanie van Soelen via 0611276716 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in