+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

ANIOS | Medical Trainee jgz Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 5.997 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Bij ons Medical Traineeship doe jij waardevolle ervaring op en kunt profiteer je van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ontdek ons programma voor een weloverwogen carrièrekeuze, zoals in de JGZ of als medisch specialist.


Jouw nieuwe baan

Op zoek naar de juiste specialisatie? Of twijfel je nog? Hier bouw je waardevolle ervaring op en profiteer je van tal van voordelen. Ontdek het Medical Traineeship. Binnen dit programma krijg je een persoonlijk ontwikkeltraject van 1 of 2 jaar. Je bent verzekerd van een werkervaringsplaats, persoonlijke coaching, hoogwaardige supervisie op de werkvloer en een eigen opleidingsbudget. Het doel is duidelijk: je maakt straks een weloverwogen keuze, bijvoorbeeld richting Jeugdgezondheidszorg (JGZ) of een traject tot medisch specialist.

In de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) is elke dag anders en vol uitdagingen. Met jouw brede sociaal-geneeskundige kennis over opgroeiende kinderen voer je jouw werkzaamheden uit. Tijdens spreekuren onderzoek je de fysieke en mentale gezondheid van kinderen en jongeren. Samen met ouders bepaal je wat nodig is voor hun gezonde ontwikkeling. Als het nodig is, verwijs je ze door. Je werkt nauw samen met (dokters)assistenten, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

De verantwoordelijkheden van de JGZ omvatten ook het Rijksvaccinatieprogramma voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Jij speelt hierin een leidende rol. Naast je werk in de spreekkamer, ben je ook actief in het regionale en lokale netwerk, en werk je samen in de keten. Je draagt bij aan de positionering van de JGZ door verschillende levensdomeinen van kinderen en jongeren met elkaar te verbinden. Dit doe je door samen te werken met hulpverleners, (voor)scholen en andere betrokkenen, om zo een volledig beeld en integraal plan te creëren.

Je bent niet alleen de brug tussen de wereld van opgroeiende kinderen en de (para)medische sector, maar ook tussen beleidsmakers/bestuurders en de maatschappij. Je onderhoudt contacten met gemeenten en geeft advies over wat er nodig is voor een gezonde opvoeding in een gezonde omgeving.


Jouw nieuwe werkplek

Deze organisatie heeft als missie de gezondheid van de lokale bevolking te beschermen, te bewaken en te bevorderen. Dit doen ze door nauw samen te werken met de inwoners zelf en met partners in de zorg, onderwijs, welzijn en veiligheid. Je vaste standplaats is Roosendaal.

Binnen deze organisatie vind je geen ingewikkelde hiërarchische structuren en strikte regels, maar wel heldere werkafspraken. Je maakt deel uit van een zelforganiserend team waarin het werk gezamenlijk wordt verdeeld.

Meestal heb je veel vrijheid om je werk op jouw manier te doen, wat natuurlijk gepaard gaat met de nodige verantwoordelijkheid. Zoals je al merkt, biedt deze unieke werkomgeving jou de kans om je eigen capaciteiten en talenten te ontdekken, te benutten en verder te ontwikkelen.


Wat breng je mee?

Bijna iedere ANIOS is op zoek naar verdieping en hecht belang aan resultaatgericht werken. Ook zijn alle (bijna) BIG-geregistreerde artsen bevlogen en gedreven. Daar ligt het niet aan en niemand klaagt over alle uren die geïnvesteerd moeten worden om ergens specialist in te worden. 

Waar je jezelf in moet herkennen om een Medical Trainee te zijn, is het volgende:

  • je stelt je leerbaar op en bent nieuwsgierig.
  • je deelt graag kennis en ervaring met andere ANIOS tijdens jullie intervisiemomenten.
  • je denkt graag buiten de gebaande paden.

Uiteraard is het van belang dat je affiniteit hebt met de jeugdgezondheidszorg en dat jouw denkwijze past bij collectieve preventie. Jij krijgt er energie van om je daar op te richten.


Arbeidsvoorwaarden

Jij verdient maximaal €5.997 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Jouw salaris wordt bepaald op basis van je opleiding en ervaring. Bij een contract van 2 jaar, kun je zeker zijn van een salarisverbetering in het tweede jaar. Wij bieden minimaal een jaarcontract, maar langer is mogelijk - de keuze is aan jou.

Bij aanvang stellen we samen een persoonlijk ontwikkelplan op, waarin we doelen vastleggen, opleidingsdagen inplannen en coaching-sessies regelen. Jij hebt de touwtjes in handen! Of je nu liever in het eerste jaar fulltime werkt en in het tweede jaar meer nadruk legt op persoonlijke ontwikkeling, of omgekeerd, we bepalen samen de meest geschikte strategie binnen haalbare grenzen. Onze prioriteit is het handhaven van een goede balans tussen werk en privé.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in