+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.
Laad meer vacatures

Strategisch EMVI Coördinator Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

De afdeling Strategisch Tender Bureau (STB) staat goed bekend in de inframarkt en binnen de eigen organisatie. Wij richten ons sterk op persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en vernieuwing en kenmerken ons door een saamhorig en gedreven team van leuke diverse authentieke mensen. Wil jij daarnaast onderdeel zijn van een hecht team van 18 enthousiaste collega’s?

Maak het mee

Ben jij een geboren winnaar die graag samenwerkt met experts op het gebied van duurzaamheid, planning en risicomanagement? Wij zijn op zoek naar een fanatieke allrounder, die in staat is om de wensen van onze opdrachtgever en de meerwaarde van Heijmans vast te leggen in een onderscheidend EMVI-plan.

Als EMVI-coördinator analyseer je de vraag van de opdrachtgever en bepaal je samen met je collega’s de winnende tenderstrategie. Je haalt bij experts de benodigde informatie op, en legt vervolgens de essentie vast in bondige en vlotte teksten. Dit zodat onze opdrachtgevers hun uitdagingen herkennen en direct weten wat onze specifieke aanpak is. In een tender ben jij als EMVI-coördinator de spin in het web, die proactief de samenwerking opzoekt met experts en tegelijkertijd de kritische vragen blijft stellen.

  • Faciliteren van creatieve sessies om samen met technisch georiënteerde collega’s (o.a. uitvoerders, ontwerpers) de klantvraag te analyseren, strategie te bepalen en oplossingen te genereren.
  • Monitoren, bewaken en eventueel bijstellen van de gekozen tenderstrategie.
  • Schrijven en reviewen van EMVI-plannen (van script, naar concept tot definitieve tekst).
  • Trainen en voorbereiden van collega’s voor individuele inlichtingen, interviews en presentaties.
  • Bijdragen aan kennisontwikkeling binnen de afdeling (bijv. over circulair bouwen, Best Value, bouwteams).
Samen zijn we één

De afdeling Strategisch Tender Bureau (STB) bestaat uit 18 medewerkers die tenders oppakken voor alle businessunits van Heijmans Infra. Jij en onze EMVI-coördinatoren zijn afwisselend betrokken bij tenders voor Regionale Projecten, Specialismen en Centrale Projecten. Een deel van de week werk je vanuit het hoofdkantoor in Rosmalen maar je bent ook regelmatig actief in de regionale vestigingen Assendelft, Veenendaal, Dordrecht, Nijkerk of Eindhoven om samen met teams aan tenders te werken. We houden vanzelfsprekend rekening met het beperken van je woon-werkverkeer en benutten de digitale mogelijkheden. Voorbeelden van recente aangenomen (grote) projecten zijn: Sterke Lekdijk, Groot onderhoud A79 en Leisure Lane Limburg.

Dit bieden wij jou
  • Een lange termijn-samenwerking.
  • Flexibele werktijden: jij bepaalt of je bijvoorbeeld om 07.00 of 09.00 uur begint. Ook is 32 uur werken bespreekbaar.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
  • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra.
Dit ben jij

Het mooie aan deze functie is dat er geen typische achtergrond voor is. We merken dat het juist de collega's zijn die a-typisch zijn, die af en toe tegendraads durven zijn, en die buiten de gebaande paden denken; dat zijn de collega's die succesvol en gelukkig worden in de rol van Strategisch EMVI Coördinator. Er zijn wel aanverwante sectoren waar je al inhoudelijke kennis van tenderen hebt op kunnen doen, zoals de transportsector, semi-publieke sector, woningbouw en gemeenten. Maar laat je vooral niet afschrikken. Herken je je in onderstaand profiel? Neem dan vooral contact met ons op!

  • Je hebt 2 tot 8 jaar relevante werkervaring.
  • Je voelt je prettig in de rol van facilitator en je krijgt energie van strategie- en brainstormsessies met je team.
  • Je wilt je ontwikkelen op het gebied van Strategie Ontwikkeling en Inspirerend Leiderschap.
  • Je neemt snel informatie op en je bent in staat om verschillende belangen met elkaar in lijn te krijgen. Ofwel: je bent 'politieke sensitief'.
  • Je wilt de beste zijn, winnen! Maar liefst wel in teamverband; des te leuker is het om de overwinning te vieren.
  • Affiniteit met thema's rondom mobiliteit, verduurzaming en infra is natuurlijk mooi meegenomen.
Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?

Aan alle bureaus

Deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten die zelf op zoek zijn naar een baan bij Heijmans, niet voor W&S bureaus of individuen die zich laten vertegenwoordigen door een W&S bureau. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Derhalve worden dergelijke inzendingen beschouwd als ongevraagd en niet in behandeling genomen. We verzoeken je vriendelijk om dit dan ook te accepteren en ons niet te benaderen.

Solliciteer

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in