+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Solar Asset Manager Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LEF Green

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

Beheer duurzame energie-installaties alsof ze je eigen zijn, en draag bij aan de energietransitie. In een hecht, ondernemend team krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Geniet van een hybride werkcultuur, een duurzaam leaseautoregeling, en de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Plus, een bonusregeling van maximaal twee bruto maandsalarissen per jaar en een individueel keuzebudget voor extra verlofdagen of het steunen van een goed doel. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan als Asset Manager

Het beheren van een groene energie-installatie alsof het je eigen zonnestroominstallatie, windmolen, batterij en/of laadplein is en daarbij zorgen voor optimaal positief financieel, technisch, juridisch en duurzaam rendement. Als Asset Manager bij Everday vanuit Rosmalen, zet je jezelf elke dag met veel positieve energie in voor assets van de Greenchoice groep en voor overige klanten. Op deze manier weten ze direct een grote bijdrage te leveren aan de noodzakelijke en interessante energietransitie.

Hier krijg jij positieve energie van

  • Werken in een hecht en ondernemend team dat samen werkt aan haar doelstellingen, waarbij de mens voorop staat;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid mogen pakken, laten zien wat je in je hebt, maar ook willen verbeteren waar dat kan; 
  • Collega’s die behulpzaam en betrokken zijn én je inspireren om ook buiten je werk groene keuzes te maken voor een betere wereld.

Dit ga je doen als Asset Manager Everday

Samen met je collega’s ben je op dagelijkse basis, vanuit een goed beheerd installatie dossier, bezig met Relatie- en Contractmanagement met alle stakeholders rondom de Installatie. Je schat risico’s in op zowel juridisch, financieel als technisch vlak en rapporteert daarover. Je zit bovenop de businesscase door de financiële situatie goed in de gaten te houden en stuurt bij waar nodig voor een optimaal resultaat in de breedste zin. Tot slot organiseer je benodigde diensten zoals groenonderhoud, schoonmaak, inspecties, etc. als dit bijdraagt aan het optimale positieve rendement.

Jouw uitdagingen:

  • Tevreden klanten door het goed beheren van de aan ons toevertrouwde assets op basis van de onderliggende contracten;
  • Samen als team asset management de duurzame assets verder door ontwikkelen naar een professionele en winstgevende activiteiten binnen de Greenchoice groep;
  • Het controleren en eventueel bijsturen van de businesscase, waarbij je zorgt voor een optimaal rendement van je duurzame assets.
Jouw profiel en ambitie

Het is jouw ambitie om samen met je collega’s ergens echt voor te gaan en daarnaast wil je dagelijks impact maken. Je pakt de rust waar het kan en zet een stap extra waar het moet. Je bent sterk in situaties snel analyserenen en je durft vervolgens te ondernemen en te doen, altijd met de focus op verbetering.

Daarnaast heb je:

  • Analytisch vermogen, een oplossingsgerichte houding, gevoel voor commercie en een scherp oog voor details;
  • Klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van financiën en contractmanagement.
Werken bij

Samen impact maken: Binnen het asset management team werken ze hecht samen, ieder zijn eigen portefeuille, maar ook zijn eigen kwaliteiten die ze inzetten voor alle installaties bij beheer. De asset manager wordt op technisch vlak ondersteunt door technisch asset managers, waarvoor een zonnestroom-, windinstallatie of een batterij weinig geheimen kent. Ook buiten het team werken ze binnen Everday en de Greenchoice groep nauw samen en zijn de lijntjes direct voor de juiste juridische, financiële en administratieve ondersteuning. Zo maken zij samen impact voor haar klanten en de energietransitie.

Bij Everday zijn ze wie ze zijn. Ze willen dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt, niet ondanks, maar dankzij onze verschillen. Juist omdat ze allemaal anders zijn, komen ze tot de beste oplossingen. Hier doet het ertoe wie je bent. Jouw gender, geloof, overtuigingen, kledingstijl, leeftijd en thuissituatie maken jou wie je bent. Ze streven naar een inclusieve cultuur waarin diversiteit en gelijkwaardigheid net zo vanzelfsprekend is als duurzaamheid. Ze vinden elkaar in het gemeenschappelijke doel: de energietransitie van en voor iedereen maken. Door samen iedere dag weer te gaan voor groene keuzes, maken ze de wereld van morgen beter.

Dit vindt Frederik, Asset Management & Operations, het leukste aan zijn baan: “O&M is de toekomst binnen de (solar) branche. Je kan onderdeel zijn van een gedreven en ondernemend team wat zorgt voor de optimale prestatie van duurzame energiesystemen voor nu en in de komende jaren.’’


Dit biedt Everday jou als Asset Manager
  • Een bruto maandsalaris van € 3.500,- tot € 5.500,-, op basis van een 40-urige werkweek en 8% vakantietoeslag.
  • Een individueel keuzebudget van 8,33% van je bruto jaarsalaris waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Zo kun je dit bedrag laten uitbetalen of bijvoorbeeld extra verlofdagen kopen. Je kunt (een deel van) het bedrag ook schenken aan een goed doel via onze samenwerking met The Social Handshake. 
  • Een bonusregeling van maximaal twee bruto maandsalarissen per jaar.
  • Een contract voor bepaalde tijd om elkaar eerst goed te leren kennen. Als we goed bij elkaar passen, zetten we dit graag om in een duurzame samenwerking. In de vorm van een vast contract.
  • Een duurzame leaseautoregeling, zodat jij je vrij kunt bewegen naar al je klantafspraken. 
  • Een duurzame pensioenverzekering via Zwitserleven, waarvoor jij als werknemer maar een kleine bijdrage levert, en een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse. 
  • Personeelskorting op de levering van groene stroom en bosgecompenseerd gas van Greenchoice.
  • Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, onder meer door trainingen via onze Greenhouse Academy. 
  • Een hybride werkcultuur. Om het thuiswerken zo prettig mogelijk te maken, krijg je een telefoon, laptop, monitor, toetsenbord, muis, privacyscherm en eventueel een dockingstation in bruikleen.
  • Aandacht voor jouw gezondheid. Zo is er een paar keer per week vers fruit van duurzame telers, staat er zowel een tafeltennistafel als tafelvoetbal en bieden we faciliteiten om jouw energiebalans op peil te houden.
  • Allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten zoals familiedag, fietstochten en proeverijen.

En heb jij iets nodig om het werk voor jou mogelijk te maken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee. Ook is het mogelijk om je werkplek naar jouw situatie aan te passen en kunnen we je voorzien in specifieke software. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in