+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assetmanager. Vaste baan! – Tilburg Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Ontwikkel jij met de opdrachtgever mee? Zij bouwen aan een nieuw team assetmanagement en werkten en sturen wijkgericht in vijf werkgebieden in Noord Brabant.  Elk wijkteam is verantwoordelijk voor de prestaties in de wijk. De assetmanager stuurt op het realiseren van de portefeuillestrategie en het optimaliseren van de tactische prestaties in het gebied. 


In jouw functie als assetmanager geef je ook leiding aan de projectleiders planmatig onderhoud in jouw gebied. Je bent verantwoordelijk voor de portefeuillestrategie en de begroting voor jouw gebied en de realisatie daarvan. Je verbindt de koers en de opgaven voor de opdrachtgever met de strategische en tactische kant van het werken in de gebieden. Dit doe je door nauw samen te werken met je collega’s die als geen ander weten wat er speelt in de wijk. Je vindt het leuk hen te betrekken bij de sturing op complexprestaties en op interventies om zo de gebieden sterker te maken. Je spart regelmatig met het bestuur over de voortgang van het realiseren van de strategie in jouw portefeuille en het verbeteren van de strategische en tactische prestaties in de exploitatie.



Gevraagd

Je hebt tenminste HBO denk en werkniveau en minimaal 2 jaar ervaring met assetmanagement bij een vastgoedorganisatie. Ervaring in leidinggeven of interesse om dat te leren en te ervaren. Ambitie om verantwoordelijkheid te dragen voor een vastgoedportefeuille met een flinke opgave in stedelijke gebieden. Je bent energiek en resultaatgericht!



Aanbod

Naast een aantrekkelijk salaris krijg je een zelfstandige functie in een dynamische organisatie met enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Volop ruimte en individuele loopbaanontwikkelingsbudget voor volgen van opleidingen. Flexibiliteit door hybride werken. Thuiswerkvergoeding, telefoon en laptop. 


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever gelooft dat goed assetmanagement van onderop georganiseerd wordt met een stevige sociale component (het wijkbeheer). Daar bieden ze ruimte en middelen voor. Elk gebied, met zo 8.000 woningen groot, heeft een multidisciplinair wijkteam dat wordt aangestuurd door een teamleider en een assetmanager. De strategische en tactische sturing gaat niet alleen over uitbreiding en transformatie van de portefeuilles, maar nadrukkelijk ook over sturing op de exploitatie. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in