+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Ervaren adviseur Geotechniek en waterbouw Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Witteveen+Bos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ervaren adviseur Geotechniek en waterbouw

Ben jij die enthousiaste ervaren geotechnische ingenieur, die graag zijn/haar kennis en kunde wil inbrengen binnen spraakmakende (inter-)nationale waterbouwprojecten?

Dan past de functie van ervaren geotechnisch adviseur goed bij jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor geotechnische analyses en advisering voor onze projecten in Nederland en in het buitenland. Je inbreng wordt gevraagd voor alle projectfasen, vanaf de eerste onderzoeken tot en met de realisatie, waarbij je gebruik maakt van state-of-the-art kennis. Bovendien geef je inhoudelijke begeleiding en ondersteuning aan minder ervaren collega’s. Je opereert zelfstandig en bent in staat om de rol van disciplineleider geotechniek binnen een complex project te vervullen. In onze multidisciplinaire projecten werk je voor diverse soorten opdrachtgevers, zoals (semi-)overheden, projectontwikkelaars, havenbedrijven en aannemers. Voorbeelden van projecten waar je aan kan gaan werken zijn (constructieve) dijkversterkingsprojecten (zoals de versterking van de Afsluitdijk en dijkversterking Koehool-Lauwersmeer), maritieme projecten (havenconstructies zoals de diepzeekade voor SIF, ligplaatsen Calandkanaal en uitbreiding containerterminal Montevideo), landaanwinningsprojecten (zoals de aanleg van kunstmatige eilanden in Indonesië en Kazachstan) en projecten in infrastructuur (zoals de verlenging van de A15 en Ring Zuid Groningen).

Behalve je technische bagage, zijn ook inzet, creativiteit en doortastendheid onmisbaar binnen deze projecten. Als ervaren geotechnisch adviseur ligt de focus op het verder ontwikkelen van je eigen kwaliteiten en ambities. Vanuit je inhoudelijke kennis kun je je verder ontwikkelen in de richting van bijvoorbeeld inhoudelijk specialist, projectleider, lijnmanager en/of projectacquisiteur.

De functie van adviseur geotechniek is vacant bij de Product-marktcombinatie (PMC) Waterbouw en geotechniek, binnen de sector Delta's, kusten en rivieren. Binnen de product-marktcombinatie (PMC) Waterbouw en geotechniek werken ongeveer 30 geotechnisch adviseurs aan uitdagende geotechnische vraagstukken. Deze adviesgroep houdt zich met name bezig met geotechnische advisering waarbij gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art technieken. De standplaats is Rotterdam, Deventer of Heerenveen. Uitzending naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen
  • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de civiele techniek, bij voorkeur met afstudeerrichting geotechniek of waterbouw, óf een afgeronde wo-opleiding als ingenieursgeoloog;
  • minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • ondernemende, ambitieuze en klantgerichte instelling;
  • enthousiasme voor het inhoudelijk begeleiden van collega's;
  • initiatiefnemer bij het ontwikkelen/delen van kennis, binnen projecten of voor externe zichtbaarheid;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.
Wat wij bieden
  • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen ondersteuning en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • beleid waarin het goede gesprek, creativiteit en samenwerken centraal staan;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.
Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.300 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.


Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw J. (Joana) Vlaanderen MSc, groepsleider Waterbouw en geotechniek Deventer, telefoon 06 86 81 50 96, of met mevrouw ir. T.C. (Tara) van der Peet, groepsleider Waterbouw en geotechniek Rotterdam, telefoon 06 53 41 44 49. Vacaturenummer: NL00535.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in