+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Project Engineer Duurzame Installaties Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Tegenwoordig gaat er geen jaar voorbij zonder dat er allerlei weerrecords verbroken worden. En dat zijn vaak niet de beste records. De aarde warmt op en dat is voor een groot deel te danken aan de jarenlange overbelasting van onze planeet. Dat moet anders.

Zeker weten, maar hoe?

Steeds meer organisaties zien in dat het zo niet langer kan en zijn druk bezig om hun bedrijfsvoering radicaal om te gooien. En een van de organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, kan jouw hulp goed gebruiken.

Deze grote, groene energieaanbieder uit Nederland heeft als doel om in 2035 volledig duurzaam te zijn. Met de energietransitie worden veel ongebaande paden betreden en daarvoor moeten klassieke product-markt combinaties worden vertaald naar nieuwe situaties. Nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe strategieën en grote ambities. Help jij ze hieraan mee?

Zeker, wat wordt mijn rol?

Als Project Engineer ben je hier verantwoordelijk voor het duurzaam, effectief en innovatief ontwerpen, aanleggen, vervangen en vastleggen in daarvoor bestemde systemen van onder andere stadswarmte en decentrale opwekking. Van het maken van een complex ontwerp tot het controleren van de details, jij houdt je bezig met het hele projectontwerp. Het ontwerpen van nieuwe installaties, het begeleiden van uitbestede ontwerptrajecten en het beoordelen van resultaten behoren allemaal tot jouw takenpakket. Jij pakt de leiding en bent het technische geweten van de afdeling. Als het op het technische ontwerp aankomt, kan iedereen blind op jou vertrouwen.

Klinkt goed, wat moet ik hiervoor in huis hebben?

Jij hebt een HBO-diploma op zak, bij voorkeur in de richting van Civiele Techniek of WTB, en minimaal drie jaar ervaring met engineering. Bovendien spreek en schrijf je vloeiend Nederlands. Je bent een echte doener, de teamspeler die ze hier zoeken en dé aanjager van groei. En als het om communicatie draait, ben jij de expert. Bovendien spreek en schrijf je vloeiend Nederlands.

Ik heb het allemaal, maar wat krijg ik ervoor terug?

Jij kunt rekenen op een maandsalaris tussen de €3.000,- en €5.000,- en uitstekende benefits. Zo behoort thuiswerken tot de mogelijkheden, kun je heel Nederland door reizen met je OV vrij reizen abonnement en krijg je een vrij te besteden flexbudget. Vergeet niet, dit de kickstart van de carrière. Bij deze werkgever zijn de ontwikkelingsmogelijkheden namelijk oneindig. Grijp je kans en solliciteer nu, we nemen snel contact met je op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in