+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

(Junior) Operationeel Netmanager Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Het managen van complexe energie-infrastructuur en zo meer dan 2 miljoen klanten voorzien van een duurzame en ongestoorde energievoorziening (laag- en middenspanning). Met als doel: maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de netten voor onze klanten en het voorkomen van ongevallen en schade aan assets. Dat is jouw verantwoordelijkheid als junior operationeel netmanager. Hoe je dat doet? Dat lees je hieronder:

  • Je ziet toe op hantering, borging en controle van de criteria bij het ontwerp, aanleg en onderhoud van laag- en middenspanningsnetten;

  • Je beoordeelt schakel- en werkplannen (uitvoeringsplannen);

  • Je voert kwaliteitscontroles uit in het veld en bepaalt of een installatie in bedrijf gesteld mag worden;

  • Jij adviseert over onze bedrijfsvoering en bijbehorende investeringsbeslissingen en verbetertrajecten, waardoor we onder andere bijdragen aan de versnelling van de energietransitie;

  • Vind er een incident plaats? Dan kan je worden ingezet als incidentcoördinator. Jij bent dan verantwoordelijk voor de afwikkeling van het incident.
     

Het is voor jou vanzelfsprekend, dat je bovenstaande werkzaamheden samendoet en afstemt met andere collega’s, aannemers en netbeheerders. Zo krijgen we het samen voor elkaar!



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je vindt het leuk om in een zeer dynamische wereld bij te dragen aan de continuïteit en de veiligheid van de energievoorziening. En ja, dat vraagt ook om creatieve oplossingen. Maar dat kunnen we aan jou overlaten. Jij neemt initiatief wanneer de situatie daar om vraagt. Met jouw analytische vaardigheden ben je ook in staat om het overzicht te houden in stressvolle situaties.
Je bent van nature een verbinder en kan schakelen met verschillende stakeholders binnen en buiten de organisatie. Met elkaar kom je tot een gedragen resultaat. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Wat jou verder onze nieuwe collega maakt? Dat lees je hier:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur in de richting van Elektrotechniek, Energietechniek of soortgelijk);

  • Jouw affiniteit met de energie-infrastructuur en het aanleggen/beheren daarvan zit wel goed;

  • Je vindt het niet erg om wacht- en storingsdiensten te draaien, dat hoort nu eenmaal bij je werk;

  • Jij kan niet wachten om een opleidingsprogramma in te gaan waarin je jouw persoonlijke vaardigheden verder gaat ontwikkelen en jouw OIV-aanwijzing behaalt. En dat allemaal in de praktijk! Stedin investeert in jou!;

  • Nog geen hbo-diploma op zak, maar heb je wel de technische passie en ambitie? Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Je komt te werken in een team waar iedereen een hoog verantwoordelijkheidsgevoel kent en graag met elkaar spart. Samen gaan jullie ervoor! De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit 3 teams die zorgen voor een zo efficiënt mogelijke inzet van bedrijfsmiddelen om de energiestromen over de distributienetten zo veilig en ongestoord mogelijk te laten plaatsvinden.  
 

We werken volgens ons Stedin@Work concept. Je werkt ongeveer de helft van de tijd op kantoor of als je wil vanuit huis (wij zorgen uiteraard voor alle thuiswerkfaciliteiten én dagelijkse thuiswerkvergoeding). De andere helft ben je op pad met je eigen elektrische bedrijfsauto en zorg je dat de werkzaamheden veilig en goed worden uitgevoerd in jouw regio. Wel zo flexibel. 


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in