+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Bedrijfsinstructeur Elektra Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Jij zorgt voor voldoende gekwalificeerd personeel voor nu en de toekomst. Dat doe jij in de functie van bedrijfsinstructeur elektrotechniek. Want door de energietransitie komt er veel op ons af en is er genoeg te doen. Om goed in te spelen op de energie vraag van morgen is goed personeel nodig. Zo zorgt onze bedrijfsschool voor omscholing en bijscholing. We bieden opleidingen en trainingen aan speciaal ontwikkeld en toegespitst op de werkzaamheden van onze medewerkers. Hierbij kun je denken aan veiligheidsopleidingen (normen), technische opleidingen (vakmanschap), maar ook aan opleidingen die helpen bij het (beter) leren beheersen van de systemen en processen. Al het technische personeel wordt door de Bedrijfsschool opgeleid. En daar maak jij je impact als bedrijfsinstructeur. Gaaf toch?



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je beschikt over specifieke kennis, met het specialisme op laag- en middenspanning, die je overdraagt aan onze Stedin medewerkers. Kernactiviteit is het geven van praktijkinstructies en kennisoverdracht. Samen met je collega’s van binnen en buiten de Bedrijfsschool stem je de inhoud af en bewaak je de kwaliteit van de lessen en het lesmateriaal. Je evalueert met regelmaat achteraf de instructie en lessen op kwaliteit en effectiviteit. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van vaktechnische ontwikkelingen en dat alle trainingen en cursussen aansluiten op actuele ontwikkelingen. Je zet je expertise in bij diverse werkgroepen. Jij maakt impact op het leerproces van (toekomstige) collega’s. Dat past helemaal bij jou.

Je bent bekend met de geldende instructies en kunt die helder uitleggen en toelichten. Je weet hoe je een brug moet slaan tussen theorie en praktijk, en volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet. Je bent op een punt in je carrière aangekomen dat je jouw kennis en ervaring wilt overbrengen op de volgende energiegeneratie. Zo werk jij ook aan jouw eigen ontwikkeling. Je bent niet bang om mensen op hun gedrag en werk aan te spreken. Je werkt van nature volgens vastgelegde procedures. Je bent een gedreven professional met een resultaatgerichte instelling. Dit wordt bij ons niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. 

Wat jou verder onze bedrijfsinstructeur maakt? Dat lees je hier.

  • Je werk- en denkniveau is minimaal op mbo, niveau 3 of 4.

  • Je bent in het bezit van een diploma op dit opleidingsniveau.

  • Je bent in het bezit van een AVP E aanwijzing.

  • Je hebt minimaal 4 jaar kennis en ervaring in het werken van onze E-netten.

  • Je hebt ervaring in nieuwe aanleg en storingen van installaties.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Vanaf dag één maak je onderdeel uit van het Bedrijfsschool. De plek waar ontwikkeling centraal staat! Het team bestaat uit kundige instructeurs. Soms ook echte vakidioten. Op de andere locaties van Stedin zijn ook instructeurs aan het werk. We investeren in de ontwikkeling van medewerkers en het kennen van de regels en richtlijnen. Zo leveren wij een bijdrage aan Stedin en onze HRO-organisatie (High Reliability Organization). Jij daagt ons ook weer uit om de lat hoger te leggen. Dat doe je onder andere met jouw lef en durf om dingen anders te bekijken en dat bespreekbaar te maken.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen. Om een goede selectie te kunnen maken, ontvangen we ook graag een motivatiebrief. Als we denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de eerste stappen. We wensen je veel succes!

Voor vragen over het recruitmentproces kan je contact opnemen met Ed Rutjens, Corporate recruiter, via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 0625157968.

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Jan Wolters, Teamleider Bedrijfsschool, misschien wel jouw toekomstige leidinggevende, via 0622979377 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Dankzij een (pre) employment screening en een assessment kunnen wij jou (en jij jezelf) nog beter leren kennen. Daarom maken deze onderdeel uit van de selectieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in