+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Teamleider Administratie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

LKQ Fource

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.632 - € 4.938 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Kom werken als teamleider administratie bij LKQ in Rotterdam. Een uitdagende enerverende baan boordevol afwisseling. Als Teamleider administratie ben je eindverantwoordelijke voor het dagelijkse proces van de facturaties van de grossiers. Je bekleedt zowel een operationele als coördinerende rol. Jij put plezier in het motiveren van jouw team. Als een tweede natuur begeleidt jij de teamleden bij hun werkzaamheden en zorg jij voor hun persoonlijke ontwikkeling. Bij LKQ in Rotterdam mag je hiervoor een uitstekend salaris verwachten in de schaal tussen €2.632,21 tot € 4.938,55 bruto per maand. En… je kunt rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding. En daar bovenop héél belangrijk een uitstekende collegiale werksfeer waar iedereen voor elkaar klaar staat. Interessant toch?

Wat jij als teamleider administratie gaat doen?
Als Teamleider administratie bij LKQ in Rotterdam fungeer jij als spil tussen de interne organisatie en de klant. Voor klanten ben jij het eerste aanspreekpunt. Vanzelfsprekend ben je daarnaast zelf ook verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Zoals een goed teamleider administratie betaamt, zorg je ervoor dat jouw team het beste uit zichzelf haalt. Zo motiveer je jouw teamleden en begeleidt je medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling.  Je bent de vraagbaak en jij vindt het vanzelfsprekend dat jij ook wanneer nodig actief je steentje bijdraagt. En wat nog meer?

•    Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en aansturing van jouw team,  coacht en motiveert jouw team 
•    Je initieert en implementeert nieuwe werkwijzen, nieuwe processen en verbeteringen en optimaliseert bijvoorbeeld het verwerken van artikelgegevens en het bijhouden van kortingen. Jij bent verantwoordelijk voor de inrichting van het systeem
•    Je maakt afdelings- en sales rapportages in Excel 
•    Je ondersteunt bij de dagelijkse facturatie verwerking
•    Je controleert werkzaamheden en stuurt aan op kpi’s

En daarnaast ben je sparringpartner voor de Manager Verkoopbinnendienst aangaande het optimaliseren van de dienstverlening en inrichting van de afdeling. Hiervoor initieer en begeleid jij nieuwe verbeterprojecten en zorg je dat de kwaliteit van dienstverlening continue naar een hoger niveau wordt getild.
 
Meer over LKQ
LKQ Benelux-France is onderdeel van LKQ Corporation. Vanuit 120 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk leveren we zo’n 250.000 verschillende auto-onderdelen aan onze opdrachtgevers. Wij beleveren onze opdrachtgevers secuur en razendsnel. Bovendien lopen we graag voorop in de markt en werken we actief en innovatief aan de toekomst van onze organisatie! Wij staan nooit stil en zijn continu op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Daarnaast zitten wij in een sector die de komende jaren een transformatie ondergaat en zijn wij een veranderende organisatie waar nog zeker niet alles volledig is uitgekristalliseerd. Hierdoor zijn er binnen onze organisatie een tal van mogelijkheden om door te groeien!   

Jouw team
Als Teamleider administratie kom je te werken binnen een  hecht team bestaande uit 5 leuke en enthousiaste collega’s die niet alleen bereid zijn om elkaar te helpen, maar ook altijd bereid zijn om van elkaar te leren en elkaar bij te staan. 
De afdeling is onder andere verantwoordelijk voor de verwerking van facturaties. Het is een vanzelfsprekendheid dat je als team altijd voor elkaar klaar staat. De mentaliteit binnen het team is dat je als team gezamenlijk verantwoordelijk bent voor de klanten. 
De afdeling HF-Services is onderdeel van de Verkoopbinnendienst van LKQ in Rotterdam, bestaande uit meer dan 40 collega’s. Het “samengevoel” wordt versterkt door ook samen na werktijd te ontspannen. Zo vinden wij het leuk om samen spontaan een borrel, barbecue of teamuitje te organiseren. Kom je mee?

Jouw kracht
Om deze fulltime functie van Teamleider administratie bij LKQ in Rotterdam goed uit te kunnen voeren vragen wij jou om over een aantal competenties te beschikken. 

Jij beschikt over eigenschappen zoals een proactieve houding, je bent optimistisch ingesteld, een échte inspirator voor jouw team. Een échte kartrekker. Dat ben jij! Je communiceert op ieder niveau en bent een stevige gesprekspartner die jouw standpunten goed over weet te brengen. Met een frisse blik neem je het team mee met vernieuwende ideeën en de vertaling daarvan naar de dagelijkse operatie. Met een duidelijke visie help jij aan de optimalisatie van onze dienstverlening.
•    Minimaal  hbo werk- en -denkniveau
•    Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare financieel administratieve rol
•    Ervaring met het aansturen van een team
•    Aantoonbare ervaring in het samenwerken met diverse stakeholders in de organisatie 
•    Communicatief, servicegericht en empathisch ingesteld

Jouw keuze
Als Teamleider administratie bij LKQ in Rotterdam word je onderdeel van een internationale organisatie. Je hebt een zelfstandige functie met veel vrijheid en kans om je eigen team te begeleiden.  

In deze rol krijg je veel ruimte voor ondernemerschap. Eigen initiatief en pro-activiteit worden alleen maar gewaardeerd. Door de grote van de organisatie zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen. Maar er is meer…
•    Een uitstekend bruto maandsalaris tussen €2.632,21 tot € 4.938,55 op basis van een fulltime werkweek afhankelijk van jouw kennis en expertise 
•    25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om voordelig extra verlof-uren te kopen 
•    Zicht op een dienstverband met een vaste aanstelling 
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling met een lage premie, personeelskorting en korting op diverse verzekeringen, een thuiswerkvergoeding van €4.- per dag en de mogelijkheid om in overleg gedeeltelijk thuis te werken 
•    Een persoonlijk keuzemenu, hiermee heb je de mogelijkheid om een deel van jouw arbeidsvoorwaarden af te stemmen op persoonlijke omstandigheden en wensen 

Pak het moment
Enthousiast over de functie van Teamleider administratie bij LKQ in Rotterdam? Stuur ons dan jouw cv en motivatie via de button ‘Solliciteren”.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in