+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Sales Manager Backoffice Oplossingen Uitzendbranche Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

RINQ

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.200 - € 4.500 p/m
  • 13e maand

Vacatureomschrijving

Het bedrijf
Onze opdrachtgever levert een zelf ontwikkeld CRM systeem en backoffice oplossingen voor met name de recruitmentbranche.

Functieomschrijving
Heb jij ervaring in de recruitmentbranche maar vind jij het veel leuker om veel aan tafel te zitten bij klanten? Vind je het bezoeken van zoveel klanten, in gesprek zijn met ondernemers en het uitbouwen van relaties leuk? Ben je daarnaast graag baas over jouw eigen agenda? Ben je tot slot op zoek naar een inspirerende (vak) volwassen vooruitloper in de wereld van technologie en backofficediensten (geen uitzendbureau) ? Lees dan verder!

Jouw week als Sales Manager
Je benut je netwerk goed want inmiddels heb je (bijna) iedereen gesproken en is je agenda gevuld met afspraken. Voordat je vertrekt naar je afspraak, plan je nog de laatste afspraken in met jouw prospects door middel van ons CRM-systeem. Met veel enthousiasme en overtuigingskracht stap je in je auto, en rij je de rest van de week door Nederland om alleprospects te bezoeken. Jouw prospects werken als intermediair, uitzendbureau of detacheerder. Je zet je eigen creativiteit in voor de wijze waarop je de prospect benadert. Zodra je aan tafel zit ben jij dé adviseur met een brede kennis van flexibele arbeid. Samen met de prospect zoek je naar verbeterpunten en kansen en mogelijkheden op het gebied van flexibele arbeid. Uiteraard verlies je daarbij de dienstverlening niet uit het oog en weet je uiteindelijk de prospect te overtuigen om te kiezen voor de oplossing van deze partij. Jij voorziet de prospect van alle mogelijke facetten van onze dienstverlening, waaronder een op maat gemaakte offerte. Jij houdt contact met de prospect tot hij de overeenkomst heeft getekend. Eenmaal getekend blijf je het eerste jaar nauw betrokken bij de klant, waarbij je een belangrijke adviserende rol hebt in bijvoorbeeld de implementatie van ons CRM-systeem. De Relatiemanager zal jou meer op organisatorisch vlak ondersteunen. Na één jaar draag je de gehele klant over aan de Relatiemanager.

Gevraagd

- Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde hbo opleiding
- Je hebt een aantal jaren ervaring in een salesfunctie binnen de recruitmentbranche
- Je bent een stevige gesprekspartner en sterk in adviseren
- Je spreekt en schrijft zowel goed Nederlands als Engels
- Je bent in staat om je eigen agenda vorm te geven
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B
- Je bent bereid tot het volgen van een vakinhoudelijke cursus

Aanbod

Wij bieden een functie met veel klantcontact, uitdaging en afwisseling. Jouw salaris wordt afgestemd op jouw wensen, kennis en ervaring. Bij een fulltime dienstverband zal dit tussen de €4200 en €4500 bruto per maand zijn. Bij een on target performance kun je bovenop het vaste salaris een kwartaal bonus van ca. 10% van het jaarsalaris verdienen. Naast een laptop, auto en telefoon kun je rekenen op een 13e maand en 27 vrije dagen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in