+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Systeem- en applicatiebeheerder Onderwijs Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bart Vink & Partners

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.569 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Als systeem- en applicatiebeheerder in Rotterdam zal je je bezighouden met het regisseren van het technisch beheer dat de IT-partners uitvoeren en het functioneren van de volledige hybride IT-infrastructuur. Denk hierbij aan servers on-premises, Identity Management (HelloID) maar ook de verschillende Microsoft 365-componenten zoals Azure AD, Exchange Online, SharePoint, Microsoft Defender (Intune) en de beveiliging van deze Cloud-omgeving.

Jij bent dé expert bij het ontwikkelen, beheren, onderhouden en het digitaal weerbaar maken van de IT-infrastructuur, de diverse (SaaS)-applicaties en koppelingen. Verder draag je bij aan de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en performance van de IT-omgeving. Daarnaast analyseer en los je incidenten op en neemt gepaste maatregelen in het voorkomen van veiligheidsrisico’s. Dit betekent dat jij een uitdagende, maar bovenal ook een spin-in-het-web-functie zult hebben.



Gevraagd

Als systeem- en applicatiebeheerder in Rotterdam ben je goed in zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben je communicatief en analytisch sterk.

Daarnaast neem je het volgende mee:

  • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting Informatica of Business IT & management;
  • Minimaal 5 jaar operationele werkervaring als systeem- en netwerkbeheerder in vergelijkbare IT-omgevingen en ervaring met de overgang naar de Cloud én met hybride omgevingen;
  • Aantoonbare kennis van Microsoft-server 2016 of nieuwer, MS SQL-databases en bekend met het beheer van Azure en de Microsoft 365-omgeving;
  • Kennis van autorisatie- en authenticatiearchitectuur, denk bijvoorbeeld aan: (A)AD, ADFS, LDAPS, SAML2, OAuth, OpenID.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als systeem- en applicatiebeheerder in Rotterdam kom je te werken in een collegiaal team waar je ruimte krijgt om te werken aan het verbeteren van de IT en informatievoorziening. Daarnaast is er ook ruimte voor het verder ontwikkelen van je kennis en vaardigheden.

Daarnaast bieden we het volgende:

  • Een salaris van maximaal €4.569,56 bruto op basis van 36 uur per week;
  • Een eindejaarsuitkering;
  • Een goede pensioen – en verlofregeling;
  • Studiefaciliteiten;
  • Een fietsplan;
  • Een collectieve zorgverzekering.

Copyright: Bart Vink & Partners 



Bedrijfsomschrijving

 
Als systeem- en applicatiebeheerder in Rotterdam ga je werken bij een grote en vooruitstrevende onderwijsinstelling op de afdeling Informatiemanagement en IT (IMIT). De afdeling adviseert over het gebruik van informatiesystemen bij bedrijfs- en onderwijsprocessen, geeft ondersteuning bij trajecten voor aanschaf van de implementatie van informatiesystemen en regelt het beheer en de adoptie van de aan haar toevertrouwde informatiesystemen. Ook ondersteunt IMIT de organisatie op het gebied van architectuur, informatiebeveiliging, project-, contract- en datamanagement, consultancy, procesoptimalisatie, innovatie in co-creatie en sourcingsstrategie.
Introductie
 
Als systeem- en applicatiebeheerder zal je je bezighouden met het regisseren van het technisch beheer dat de IT-partners uitvoeren en het functioneren van de volledige hybride IT-infrastructuur. Denk hierbij aan servers on-premises, Identity Management (HelloID) maar ook de verschillende Microsoft 365-componenten zoals Azure AD, Exchange Online, SharePoint, Microsoft Defender (Intune) en de beveiliging van deze Cloud-omgeving.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in