+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider transformatie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CAJA

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Ben je in de markt voor een leuke baan met mooie uitdagingen op het gebied van transformatie projecten? Oud vastgoed transformeren naar nieuw, duurzaam en toekomstbestendig? Dan kom ik graag met in contact!

Je neemt ervaring mee waardoor je als geen ander weet hoe je technisch inhoudelijk een dergelijk werk dient voor te bereiden, te toetsen op haalbaarheid, uitvoerbaarheid, veiligheid en kwaliteit. Je weet waar de uitdagingen zitten en bent in staat het team mee te nemen in de planning en verstrekt hierbij altijd de laatste werk- en productietekeningen of modellen. Wat deze rol anders maakt is dat je naast de werk voorbereidende taken ook de financiële bewaking van de projecten op je neemt. Je houdt overzicht met de diverse partijen en toon creativiteit, houdt van alle uitdagingen en onverwachte vondsten die bestaande panden met zich mee kunnen brengen, in dat kader denk je altijd in oplossingen. Kortom, een allround functie met meer diepgang.


Profiel

Voor deze uitdagende rol zoeken we een persoon die een behoorlijk wat jaren werkvoorbereidingservaring meeneemt. Deze ervaring mag zowel in de nieuwbouw als bestaande bouw zijn opgedaan, bouwen is bouwen.

Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en gaat geen uitdaging uit de weg. Je hebt de spreekwoordelijke passie voor de bouw en in het bijzonder voor het transformeren van panden naar een nieuwe bestemming. Daarnaast focus je op klantgerichtheid en kwaliteit van je werk. Het heeft de voorkeur dat je woonachtig bent in de regio Groot-Rotterdam. Het belangrijkst in alle werkzaamheden is de focus op veiligheid; we doen het veilig of we doen het niet. Uiteraard beschik je over een bouwtechnische opleiding op minimaal MBO/HBO niveau.


Aanbod

Je werkomgeving is modern en van alle gemakken voorzien. Hybride werken is zeker mogelijk. Daarnaast staan samenwerken, open- en eerlijkheid centraal. Uiteraard krijg je alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei in de meest ruime zin van het woord. De beloning is naar kennis en ervaring, conform UTA CAO. Daarnaast biedt men alle mogelijkheden tot persoonlijke en vakinhoudelijke groei en een boeiende werkomgeving waar je continu uitgedaagd wordt.


Over de organisatie

Deze organisatie houdt zich dagelijks bezig met gebouwen die een nieuwe toekomst tegemoet zien, in combinatie met de maatschappelijke wensen op het gebied van energie, CO2 en duurzaamheid. Bij projecten kun je denken aan het renoveren van zorgcentra, transformeren van kantoorpanden naar woningen of hotels en het energetisch verbeteren van woningen in bewoonde staat.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in