+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Junior Accountmanager Duurzaam Wonen Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bureau Klantcontact

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bureau Klantcontact

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 - € 18 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de sales? Ben jij enthousiast over duurzame energiebronnen en kan je dit overbrengen op de klanten van Eneco?
En wil je graag werken in het prachtige kantoor van Eneco World naast Alexandrium? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
Als Junior Accountmanager bij Eneco Duurzaam Wonen, is het jouw taak om telefonisch in contact te komen met potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van hun huis. Dit betreft warme leads. Je voorziet deze klanten van advies en presenteert de beste oplossingen om hun woning duurzamer te maken. Daarnaast stel je een technisch ontwerp op maat op. Je begeleidt de klanten gedurende het hele proces en bouwt een sterke relatie met hen op. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van duurzame investeringen van deze particulieren. Voor deze specifieke klanten zet jij je volledig in!

Wat zijn je verantwoordelijkheden:
Het opbouwen en onderhouden van een pijplijn van 80 tot 120 B2C klanten in verschillende fases van het proces, het voltooien van een 360º customer journey en het afsluiten van het gehele verkoopproces van advies tot installatie. Begeleiden van klanten door een oerwoud van mogelijkheden en verstrekken van degelijk advies in combinatie met een nauwkeurige (technische/commerciële) kwalificatie om significant bij te dragen aan volume- en omzetdoelstellingen.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zijn we op zoek naar commerciële kandidaten, die weten het is om B2C klanten te begeleiden in een langer durend verkoopproces. Je hebt affiniteit met techniek en/of duurzaamheid of wil je hier graag in verdiepen. Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en wil graag verder bouwen aan je toekomst. Je beheerst de Nederlandse taal volledig, zowel in woord als geschrift.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken in het hoofdkantoor van Eneco, genaamd Eneco World. Dit bekende kantoor is gevestigd naast het Alexandrium Shopping Center en daardoor uitstekend bereikbaar. Er is ruim voldoende gelegenheid om te parkeren en ook met het openbaar vervoer stap je praktisch naast het kantoor uit. Je komt te werken op de 4e verdieping met een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Het team
Het groeiende sales team telt momenteel 15 collega's, allemaal gedreven door een sterke commerciële instelling en een passie voor duurzaamheid. Dit ambitieuze team is gefocust op het creëren van impact en hanteert het motto "samen veroveren we de wereld!". We opereren in een ontspannen en informele werkomgeving waar ruimte, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid centraal staan. Daarnaast maken we tijd vrij voor feestelijke momenten, sportevenementen of een ontspannend potje tafeltennis.

Salaris
Wij bieden een basis-salaris aan van €15,- tot €18,- bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Deze bedragen zijn exclusief de opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en werkt dus niet op uitzendbasis. Naast het basis-salaris kan je nog een leuke extra verdienen doormiddel van het bonus-systeem. Hiermee kan je per maand tussen de €1.000,- en €3.000 bruto extra verdienen. Ben je ZZP-er? Ook dan zijn er mogelijkheden. Neem contact met ons op om dit te bespreken.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat!
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Wij werken voor opdrachtgevers door heel Nederland, er is altijd wel een leuke baan bij jou in de buurt beschikbaar! Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in