+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige jgz Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 26 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.067 p/m

Vacatureomschrijving

Jij vergroot als de zelfredzaamheid van ouder en kind. Je beoordeelt situaties, voert de dialoog, signaleert behoeften, en coördineert zorg voor gezinnen met meerdere problemen.


Jouw nieuwe baan

Als jeugdverpleegkundige beoordeel jij de situatie van kinderen en jongeren op sociaal-medisch gebied, zowel preventief als op indicatie. Je voert de goede dialoog en maakt een inschatting van de behoefte aan zorg. Je signaleert vroegtijdig of een gezin ondersteuning nodig heeft, je geeft advies of verwijst door naar de pedagoog, jeugdarts of andere (zorg)organisaties en bewaakt de continuïteit van de zorg. Je werkt vraaggericht, En in dialoog met ouders, verzorgers en jongeren formuleer je een passend advies, gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid. Je coördineert de zorg aan gezinnen met meerdere problemen, zodat tijdig passende hulpverlening wordt ingezet.

In jouw rol werk je nauw samen met jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (dokters)assistenten en (ortho)pedagogen, waar nodig ook met andere professionals binnen de organisatie en in het wijknetwerk.

Daarnaast:

  • ben jij aanspreekpunt voor bijvoorbeeld kinderopvang en scholen voor basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs;
  • neem je deel aan zorg overleggen op deze scholen;
  • voer je het Rijksvaccinatieprogramma uit.

Webinar
Ontdek een balans tussen werk en privé in de sociale geneeskunde, huisartsgeneeskunde en asielzoekerszorg. Verpleegkundigen delen hun ervaring tijdens het webinar 'Hbo-verpleegkundige regelmatige werktijden'. BKV geeft dit webinar op woensdag 15 mei aanstaande, 19.30. Leer over carrièremogelijkheden, stappen, en meer. 

Wat kun je verwachten
Ontmoet een sociaal medisch verpleegkundige, jeugdverpleegkundige en praktijkverpleegkundige. Leer uit eerste hand over hun carrièrepad, keuzes en ervaring. Stel vragen aan hen en BKV's Healthcare Consultants. Meld je kosteloos aan via deze link.


Jouw nieuwe werkplek

Als flexmedewerker kom jij terecht een gezellig team. Je vervangt collega's met langdurige ziekte of zwangerschapsverlof. Je werkt met kinderen uit verschillende culturen, daardoor is jouw baan echt niet saai en doe jij ook nog eens waardevolle ervaring op. Je werkt op verschillende locaties, maar niet elke dag. Zo zie je goed wat er beter kan en wat collega's van elkaar kunnen leren. Na enkele weken of maanden ben je helemaal thuis in je werk. En het mooie is: je woonplaats is belangrijk voor je werkgever.


Wat breng je mee?

Als BIG-geregistreerd jeugdverpleegkundige heb jij jouw diploma hbo-v of mbo-v aangevuld met de opleiding tot Kinderverpleegkundige in de pocket.

Jij werkt in een zeer uitdagend en dynamisch speelveld voor persoonlijke en professionele groei. Hierin wordt veel gevraagd van jouw talent in het bouwen aan vertrouwensrelaties met diverse soorten mensen. Hierbij is het van belang dat je interesse in kinderen toont, een luisterend oor bied aan de ouders en een vertrouwensrelatie opbouwt met zowel ouders, verzorgers, kinderen en jongeren. Hierbij luister je naar wat er niet wordt gezegd. Jij hoort de vraag achter de gestelde vraag. Je kunt je boodschap helder en vriendelijk overbrengen, draagvlak creëren voor jouw adviezen en kinderen en ouders motiveren om, bijvoorbeeld, gezond te leven.

Verder ben jij...

  • iemand met een integere, professionele houding en kunt efficiënt en effectief samenwerken binnen een team;

  • resultaatgericht en flexibel, je communiceert op een open manier;

  • transparant in de uitvoering van je werk;

  • in het bezit van digitale vaardigheden en jij staat open voor technologische ontwikkelingen, zoals e-consult;

  • open, enthousiast en toegankelijk richting ouders, verzorgers, kinderen, jongeren en collega’s;

  • een netwerker. Je mobiliseert alle krachten binnen en buiten de organisatie die een bijdrage kunnen leveren aan het gezond en veilig opgroeien van ‘jouw’ kinderen;

  • iemand die van aanpakken houdt en het leuk vind om veel mensen met verschillende achtergronden op een dag te zien.

Omdat je op verschillende locaties werkzaam bent is het van belang dat je flexibel bent en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 26 - 36 uur per week op uitzendbasis via BKV. Je ontvangt een salaris tot maximaal 4.067 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in