+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Junior Projectleider Gebiedsontwikkeling Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

SASJA careers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Dit zijn je belangrijkste taken

In de rol van Junior Projectleider speel jij een ondersteunende rol voor de Senior Projectleider en neem je het voortouw in diverse deelprojecten, waaronder het organiseren van inspiratiedagen en het actief betrekken van bewoners bij stadsontwikkeling. Je houdt je bezig met uiteenlopende onderwerpen, zoals de realisatie van een nieuw recreatiegebied of de herinrichting van woonwijken. De projecten waaraan je werkt, variëren van de beginfase, waarin wenselijkheid en haalbaarheid worden beoordeeld, tot projecten die al verder zijn gevorderd.

Als intern en extern aanspreekpunt voor jouw deelprojecten werk je nauw samen met alle belanghebbenden om ervoor te zorgen dat de belangen binnen het project worden behartigd en dat er een gezamenlijk doel wordt bereikt. Als Junior Projectleider in Gebiedsontwikkeling lever je een waardevolle bijdrage aan de leefomgeving en draag je bij aan het verwezenlijken van maatschappelijke doelen.

Soft skills die je verder gaat ontwikkelen:

Netwerken: Om binnen het speelveld van belangen tot een goed resultaat te komen, weet je wie je stakeholders zijn en heb je in beeld wie je wanneer moet spreken/betrekken. Intern en extern weet men wie jij bent en je bent makkelijk benaderbaar, maar ook actief in het benaderen van anderen.

Organiseren: Je bent trekker van verschillende deelprojecten en zorgt voor bewaking van de integrale planning en de samenhang tussen bestuurlijke input, toezeggingen en acties.

Analyseren en probleemoplossend vermogen: je bent in staat om een probleem te signaleren en analyseren. Je gaat oplossingsgericht te werk waarbij je rekening houdt met belangen van de betrokken partijen. Je neemt hierin initiatief en bent verbindend en creatief.

Communiceren: Een Projectleider Gebiedsontwikkeling beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en is gericht op samenwerking met verschillende partijen, zoals architecten, projectontwikkelaars, aannemers en gemeenten.

Uiteraard begeleiden zij jou in het ontwikkelen van je soft skills! Zij verwachten nog niet dat je dit allemaal meteen volledig zelfstandig kan als Junior, maar hier groei je met hun opleiding en coaching naartoe.


Hier kom je te werken

Onze opdrachtgever is een eigenzinnig adviesbureau dat mens, organisatie en oplossing op eigen wijze verbindt op het gebied van Onderzoek & Advies, Training & Coaching en Interim.


Dit krijgt je ervoor terug

Als trainee bij onze opdrachtgever maak je direct deel uit van het team in de gemeente waar je wordt geplaatst.
Gedurende je traineeship ontvang je maandelijkse vakinhoudelijke trainingen van ervaren adviseurs en coaching gericht op het ontwikkelen van je competenties.
Je ontvangt een junior salaris op hbo- of wo-niveau dat marktconform is, en gedurende het gehele traject kun je rekenen op begeleiding bij elke fase van je ontwikkeling.

Een uniek aspect van onze opdrachtgever is de gegarandeerde werkzekerheid die ze bieden! Na succesvolle afronding van het begeleidingstraject van ongeveer een jaar, krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling bij de gemeente.


Dit heb je nodig

Jij beschikt over een (afgeronde) HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld Planologie, Urban Geografie, Bouwkunde etc.
Je wil 32 uur tot 36 uur werken.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in