+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige Expertisecentrum Slingedael niveau 4/5 Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Leliezorggroep (Curadomi)

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.848 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen

Binnen deze functie werk je in de directe zorg over verschillende afdelingen. Je coacht je collega’s bij hun verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Je coördineert verpleegkundige aandachtsgebieden zoals medicatie, palliatieve zorg, wondzorg, ADL, hygiëne/infectiepreventie en mondzorg en richt je op kwaliteitsverbetering op de afdelingen. Ook coach je medewerkers in het geven van persoonsgerichte zorg. Bij je taken op het gebied van coachen werk je samen met de teamleider, dagbestedingscoach, gedragsdeskundige en praktijkopleider. Binnen deze functie is er een mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen aandachtsgebieden die goed bij jou passen én die van toegevoegde waarde zijn voor het expertisecentrum.
In jouw functie houd je je tevens bezig met de implementatie van nieuwe protocollen en procedures op het gebied van verzorging en verpleging. Er bestaat een mogelijkheid om klinische lessen te geven, daarnaast neem je initiatief met het doel de kwaliteit van zorg te verbeteren.
Voor het voorbereiden van Multidisciplinair overleg en dossier controles wordt tijd gereserveerd in je agenda.


Hier ga je werken

Als verpleegkundige in Expertisecentrum Slingedael heb jij een gevarieerd aanbod aan taken die je uitvoert. De helft van je werktijd richt jij je op het actief verbeteren van de kwaliteit van zorg. De andere helft besteed je aan het actief zijn in de directe zorg binnen de teams. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Jij komt te werken binnen Expertisecentrum Slingedael. Slingedael, gevestigd op twee locaties in Rotterdam-Zuid, is een Doelgroep Expertisecentrum (DEC) voor mensen met het syndroom van Korsakov. Wij bieden wonen met zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met het syndroom van Korsakov. Daarnaast breiden we onze kennis over Korsakov dagelijks uit door middel van onderzoek. We hebben het predicaat Topcare, wat betekent dat we excellente zorg bieden en onze kwaliteit van zorg voldoet aan de normen van excellente zorg. Dit predicaat biedt ons de mogelijkheid om wetenschappelijk onderzoek te doen, bijvoorbeeld naar de leefomstandigheden en autonomie van bewoners. Zo kunnen we de kwaliteit van leven voor onze bewoners continu verbeteren.

Bij ons zijn onderzoek, onderwijs en zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden. De kennis, ervaring en deskundigheid die we opdoen, delen we intern en extern. Dankzij onze excellente zorg vervullen we een landelijke rol als expertisecentrum. Vanuit onze landelijke rol ondersteunen wij regionale expertisecentra en bieden we daarnaast consultatie en advies.


Wat vragen wij?
  • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 en je bent BIG geregistreerd. Je wilt jezelf graag ontwikkelen.
  • Jij bent een oplossingsgerichte en ondernemende verpleegkundige. Je observeert en toetst of medewerkers protocollen volgen, of kwaliteit gewaarborgd wordt en bovenal: ondersteuning bieden aan je collega’s ten behoeve van het welzijn van onze bewoners. Jouw positiviteit en enthousiasme uit je dagelijks in je werk en straal je uit naar collega’s. Je beschikt over een flinke dosis humor, empathisch vermogen en verleent zorg vanuit je hart. Je bent het visitekaartje van Slingedael!
  • Kennis en ervaring met NEDAP ONS is een pré.
  • Wij verwachten dat je verpleegkundige diagnoses kunt stellen, klinisch kunt redeneren, multidisciplinair kunt werken en handelend kan optreden bij calamiteiten.
Wij vinden het belangrijk dat je de protestants-christelijke identiteit van de locatie respecteert.

Wat bieden wij?
  • Werken mét waardering.
  • Je werkt in een deskundig, zelfstandig en gezellig team waar we er ook voor elkaar zijn.
  • We helpen je om je verder te ontwikkelen in je vakgebied. We hebben mogelijkheden tot scholing, waarin we met jou kijken waar je interesses en talenten liggen. Ook is er de mogelijkheid om (wetenschappelijk) onderzoek te doen.
  • Een uitdagende functie, waarbij je een bijzondere doelgroep waardige zorg kan geven.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 45 (min. €2.858,27- max. €3.848,27 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Per 1 oktober wordt het salaris verhoogd met 2,5%.
  • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.
We kijken uit naar je sollicitatie!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Timo Erkelens (teamleider) via telefoonnummer 06-23938574. Ook ben je van harte welkom om vrijblijvend een dagje mee te komen lopen, of een kop koffie te komen drinken op locatie. We zien uit naar je komst!

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving; bel naar 010-2510111, app of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in