+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

GZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist Kind en Jeugd – Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mental Care Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.108 - € 6.264 p/m
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij mee bouwen aan een team in Rotterdam en de handen in één slaan voor de beste zorg? Voor onze locatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren en passievolle GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist of kinder- en jeugdpsycholoog NIP.


Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben je behandelaar van kinderen, jeugdigen, hun ouders. De hulpvragen variëren qua inhoud en zwaarte. Je bent van kennismaking tot afronding van de behandeling betrokken bij het cliëntsysteem en doorloopt alle fasen van het traject met de cliënten. De behandelingen worden over het algemeen kortdurend en individueel aangeboden en ondersteund door eHealth. Tijdens de behandelingen staat de hulpvraag van de cliënt centraal waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van evidence-based behandelmethodieken. Ook het uitvoeren van diagnostiek zal mogelijk tot je takenpakket horen. Daarnaast vervul je de rol van regiebehandelaar en ben je verantwoordelijk voor het geven van werkbegeleiding aan enkele basispsychologen waar casuïstiek en persoonlijke ontwikkeling worden besproken.


Over ons team

Ons team is een team van bevlogen medewerkers; zowel junior als senior behandelaren met relevante werkervaring die elkaar goed weten te vinden voor overlegmomenten. Er wordt geregeld, buiten de vaste overlegmomenten in de agenda, bij elkaar binnen gelopen voor korte overleg- of sparmomenten, zowel inhoudelijk als persoonlijk. De problematiek van de doelgroep kind en jeugd die wij behandelen in de regio Rijnmond is uiteenlopend van BGGZ, BGGZ+ en milde SGGZ tot complexere (generalistische) SGGZ. We werken we in het team veel samen om de cliënt en het systeem zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in het proces naar herstel, waarbij we ook andere expertises kunnen inzetten (zoals consulten bij onze kinder- en jeugdpsychiater, onze psychomotore therapeut, onze collega’s die geschoold zijn in systeemtherapie of onze gezinsbehandelaar). We bieden een generalistisch behandelaanbod aan kinderen en jeugdigen van 4 tot 18 jaar (veelal gericht op ADHD-, ASS-, angst-, stemming-, of traumaklachten) maar juichen het toe als behandelaren vanuit eerdere werkervaringen expertises meenemen in het team of deze willen ontwikkelen. We staan hierin open voor nieuwe initiatieven. Ook buiten werktijd worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door teamleden (o.a. borrels, sportactiviteiten), waar geheel vrijblijvend bij aangesloten kan worden.


Vereisten

Binnen Mentaal Beter streven we naar een harmonieuze samenwerking tussen verschillende individuen, disciplines en expertises. Hierin vinden we in elk geval de volgende punten belangrijk:

  • Je bent ingeschreven in het BIG register en hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist.
  • Je hebt de basisaantekening diagnostiek (NIP/NVO).
  • Je hebt een mooi pakket aan cursussen gevolgd, zoals de basiscursus CGT, EMDR, ACT en schematherapie.
  • Je hebt uitgebreide aantoonbare ervaring als regiebehandelaar in het geven van werkbegeleiding en supervisie aan basispsychologen.
  • Je hebt ervaring in het werken met kinderen, jeugdigen, en hun ouders en/of jongvolwassenen.

Wat zeggen onze collega behandelaren

“Ik ben dit werk gaan doen vanuit een onophoudelijke interesse in mensen en hun verhalen. Mentaal Beter geeft hier ruimte voor, bijvoorbeeld om cursussen te kunnen volgen of nieuwe behandelmethoden te implementeren. Alle collega’s staan ervoor open om elkaar uitleg te geven over hun expertise. Vanuit gelijkwaardigheid nemen wij de tijd voor elkaar. Vanuit de verhalen van mijn opleidingsgroep weet ik dat dit is wat Mentaal Beter bijzonder maakt.”

“Al bijna 8 jaar werk ik met veel plezier bij Mentaal Beter Jong in Rotterdam (vestiging K.P. van der Mandelelaan), in een heel fijn en gezellig team, waar de deuren altijd open staan voor overlegmomentjes of gewoon even een praatje over werk of privé. In die acht jaar heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot regiebehandelaar en in die functie kan ik dan weer collegae zich helpen ontwikkelen, wat ik heel graag doe. Door werkbegeleiding te geven, mee te denken en samen (lastige) gesprekken aan te gaan, helpen we de cliënt en het systeem op het pad naar herstel. Binnen het team zijn er veel samenwerkingen, bijvoorbeeld met onze psychomotorische therapeut, met onze gezinsbehandelaar of met collegae met een bepaalde expertise (o.a. systemische bril of hoogbegaafdheid). Dit is echt een meerwaarde voor de cliënten, maar net zo goed voor ons als behandelaren. We blijven van elkaar leren en zo ook onszelf ontwikkelen. Ons team houdt van gezelligheid; zo is er regelmatig een borrel, hebben we een ‘heel KP bakt-competitie’ gehouden (elke week taart!) en worden er sportmomenten georganiseerd (van schaatsen tot voetbal), waar geheel vrijblijvend aan deelgenomen kan worden. Kortom, een rode draad binnen het werk en het team is ‘samen’; samenwerken, samen activiteiten ondernemen en samen cliënten ondersteunen bij de hulpvraag en dat past mij goed.”


Wat bieden wij jou?
  • Een prettige werkplek waar we met elkaar omgaan op basis van vertrouwen en samenwerking, waar ruimte is voor creativiteit en ideeën binnen een bedrijf dat volop in groei is.
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao ggz en in eerste instantie een jaarcontract met de intentie te verlengen voor onbeperkte tijd. Je wordt ingeschaald in schaal 65 met een bijbehorende salarisrange van € 4.108,- tot € 6.264,- bruto op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van ervaring wordt bepaald in welke trede je terecht komt.
  • Naast het salaris zijn er leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, fietsplan, verlofdagen, teamuitjes en een jaarlijks Mentaal Beter dag met diverse sprekers/workshops.
  • Een jaarlijks opleidingsbudget van € 1.750,- op basis van een 36-urige werkweek (<24u naar rato berekend), voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Een balansbudget van maximaal € 500,- op basis van een fulltime dienstverband wanneer je op 1 juli in dienst bent. Voor de besteding hiervan kun je kiezen uit de drie opties zoals beschreven in de cao ggz.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in