+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Adviseur zorgverkoop sociaal domein Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Leliezorggroep (Curadomi)

Gevraagd

  • 16 - 20 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.593 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen

De adviseur zorgverkoop is een expert op het gebied van contractmanagement in het sociaal domein. Je bent projectcoördinator in de aan jou toegewezen regio’s bij aanbestedingen en adviseert daarin gevraagd en ongevraagd het regiomanagement. Je hebt kennis van wet- en regelgeving binnen het Sociaal Domein, productontwikkeling én hebt oog voor het benutten van kansen in de markt. Je werkt nauw samen met de adviseurs Productontwikkeling en Innovatie en overige collega’s binnen de afdelingen van de Service Organisatie. Je kunt goed overzicht bewaken, hebt geen `negen tot vijf` mentaliteit, bent stressbestendig en onderhoudt een relevant netwerk binnen én buiten de organisatie. Gezien de complexiteit van de functie zoeken we naar iemand die zich voor langere tijd wil verbinden aan onze organisatie.


Hier ga je werken

Het bestuur bureau ondersteunt het management en het bestuur van de organisatie op het gebied van beleid, kwaliteit, zorgverkoop en productontwikkeling en innovatie. Op de afdeling werken professionele en gedreven adviseurs met elk hun eigen expertise en werkgebied.

Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft, in een groot deel van Nederland. Wij werken vanuit onze kerndaden; liefdevol, verbindend, daadkrachtig en dichtbij.


Wat vragen wij?

Je hebt een relevante opleiding gevolgd op HBO- of WO-niveau. Je hebt bij voorkeur meerdere jaren ervaring met contractmanagement en aanbesteden binnen het sociaal domein. Je bent advies en onderhandelvaardig. Je kunt tegenstellingen overbruggen en draagvlak creëren. Je beschikt over een uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent proactief en vervult graag een voortrekkersrol. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende dossiers en afdelingen.
Je onderschrijft de missie, visie en identiteit van Lelie zorggroep. Je kent en erkent de verschillen binnen Lelie zorggroep als geheel en je kunt in de breedte hiervan respectvol opereren.


Wat bieden wij?
  • Werk mét waardering.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 60 (min. € 3.767,93 - max. € 5.593,19 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het salaris wordt per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
  • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
  • Standplaats in overleg (hybride werken is mogelijk).
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.
We kijken uit naar je sollicitatie!

Heb je nog inhoudelijke vragen? Bel dan naar Jan Willem van Baalen, via 06-23008907.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010-2510111, app of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in