+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige obstetrie & gynaecologie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.324 p/m

Vacatureomschrijving

Als obstetrie- en gynaecologieverpleegkundige ben jij dé steunpilaar voor zwangere vrouwen en baby's. BKV heeft vacatures voor jou als zzp’er, maar ook op uitzend- en detacheringsbasis


Jouw nieuwe baan

Je bent net klaar met het verzorgen van een zieke zwangere en dan word je opgeroepen voor het assisteren bij een mooie bevalling. Aan het einde van de dag mag je de net bevallen moeder helpen met het geven van borstvoeding. Dat geeft jou een voldaan gevoel wanneer jij naar huis gaat. En je bent er zeker van dat jij morgen weer zo’n afwisselende, uitdagende en dynamische dag hebt.


Jouw nieuwe werkplek

Bij diverse ziekenhuizen en klinieken in Zuid-Holland staan er vacatures voor jou als obstetrie en gynaecologie verpleegkundige open. De locaties zijn over het algemeen goed per OV en per auto bereikbaar.


Wat breng je mee?

Als BIG-geregistreerde en leergierige obstetrieverpleegkundige beheers je de kunst van anticiperen, luisteren en samenwerken. Bovendien beschik je over discipline beschikt en ben je sociaal vaardig.


Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een contract op uitzend- of detacheringsbasis via BKV voor 24 tot 36 uur in de week. Hoeveel uur precies en op welke dagen: dat bepalen wij samen, zo blijft jouw werk en privé mooi in balans. Er zijn ook mogelijkheden om alleen diensten te draaien. Op basis van jouw ervaringsjaren word jij ingeschaald de cao ziekenhuizen, FWG 50. Dit betekent een maximaal salaris van 4.324 euro bruto bij een fulltime werkweek. 

Een extra voordeel van het werken via BKV, is dat jij (wanneer nodig) een auto mag gaan rijden via BKV. Denk je, ja dit is echt iets voor mij, maar werk je liever op zzp-basis, geef dit dan aan bij Daphne. Zij is te bereiken via onderstaande gegevens.

E-learning
Op Medic Academy heb je toegang tot een grote online bibliotheek met geaccrediteerde modules. Met meer dan 200 verschillende onderwerpen zit er vast iets voor je tussen waarmee jij al je accreditatiepunten zo bij elkaar hebt verzameld. Weer een zorg minder!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in