+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Technisch Verpleegkundige Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aafje

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.013 - € 4.370 p/m

Vacatureomschrijving

Over ons

Sinds 5 februari 2024 zijn de verpleegkundig technische teams van Aafje en Laurens samengevoegd tot het Verpleegkundig Technisch Team Rijnmond. Deze unieke samenwerking betekent een belangrijke stap voorwaarts in het leveren van complexe thuiszorg en behandeling in de Rotterdamse regio. Wij zijn trots op onze bijdrage aan het verbeteren van de ketenzorg in de regio! De komende jaren zal onze dienstverlening alleen maar uitbreiden. In het Verpleegkundig Technisch Team Rijnmond worden alleen dag- en avonddiensten gedraaid.  

Jouw rol

Als lid van het Verpleegkundig Technisch Team Rijnmond ben je een essentieel onderdeel van onze missie om hoogwaardige, gespecialiseerde zorg te leveren aan cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving.Je takenpakket omvat een breed scala aan complexe verpleegkundige handelingen, waaronder medicatie toedienen via infusen, behandelingen met chemo-of immunotherapie, dialyses, TPV toediening, verzorging van PICC-lijnen, palliatieve pijnbestrijding en sedatie.

Je geeft ook begeleiding en voorlichting aan cliënten en instructies/scholingen aan collega’s om hun kennis en kunde wat betreft specialistische technische handelingen te verbeteren.  Tevens ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van zorgverlening in hoog complexe verpleegsituaties. Ben je HBO-verpleegkundige? Dan stel je ook indicaties.

Dit breng jij mee:

  • Je bent in het bezit van een diploma HBO Verpleegkunde of MBO Verpleegkundige met een specialisatie zoals Oncologie/Dialyse/IC/CCU of de post HBO technische thuiszorgverpleegkundige;
  • Indien je niet in het bezit bent van een specialisatie maar wel bereid bent om de opleiding Technisch thuiszorgverpleegkundige te doen, nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. 
  • Je bent BIG-geregistreerd, hebt actuele kennis van regelingen, protocollen en hebt ruime ervaring met de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen.
  • Je hebt werkervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis of in een vergelijkbare functie;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Twijfel je nog om te solliciteren, neem gerust contact op met Ilona Derksen, manager VTT Rijnmond 06-46642192, zij kan je alles vertellen over deze waanzinnig leuke vacature!


Ken jij de ideale kandidaat?

Deel dan deze vacature in jouw netwerk



Bedrijfsomschrijving

Bij Aafje in de thuiszorg werkt het wijkteam als een spin in het web. Samen met (de familie van) de klant zorg je ervoor dat langer thuis blijven wonen mogelijk is. We bieden thuiszorg in verschillende werkgebieden. Zo kun je werken in Rotterdam, Dordrecht of Hendrik-Ido-Ambacht. Benieuwd waar we nog meer zitten? Lees meer over de thuiszorg!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in