+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

HCT beveiliger havengebied Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Securitas

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,68 - € 19,57 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de Rotterdamse haven gebeurt altijd wat. Als HCT Beveiliger bij Securitas werk je op een plek vol actie en verantwoordelijkheid. Je zorgt voor de veiligheid bij speciale situaties. Dit doe je in een team waar samenwerken belangrijk is. Plus, je werkt met een app vol kortingen. Een unieke kans in een omgeving. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

De Rotterdamse haven. De plek waar 180.000 mensen dag en nacht keihard werken om zo’n 461.200.000 ton goederen van 29.000 zeeschepen per jaar te lossen. En als jij denkt ‘wow, dat is veel’, er is nog veel meer. Zeker als jij werkt als HCT Beveiliger bij Securitas in één van de grootste havens ter wereld. Denk aan direct een contract voor onbepaalde tijd en +150 cursussen die jij kan volgen. Dus wat zeg je ervan: trek jij als HCT Beveiliger met trots het uniform aan?

Ga er maar aan staan

Als HCT-er (Hazardous Cargo Team medewerker) beveiliger is het jouw taak maatregelen te nemen bij calamiteiten, lekkages en/of brand en of andere speciale situaties die kunnen voorkomen. Jij fungeert als “ first-responder” en bent het spil binnen de BHV organisatie van de terminal. Daarnaast voer jij containermetingen uit door middel van gasmeetapparatuur en beslis jij of de container veilig te betreden is.

Securitas is op zoek naar de startende/ervaren HCT beveiliging die toe is aan een nieuwe uitdaging in het havengebied van Rotterdam. Jouw werkgebied is dynamisch en is de poort naar nationale en internationale bedrijven. Jij houdt je bezig met het nemen van maatregelen en het opvolgen op de scheepswerf of (Petro-)chemische en industriële fabrieken. Jij zorgt voor de veiligheid op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden worden verricht. Dit doe je door preventief toezicht te houden op het gebied van brand en onveilige werksituaties, wijs je collega’s en mensen op persoonlijke beschermingsmiddelen, controleer je vergunningen etc. Naast dat is het van belang dat je rapportages in foutloos Nederlands en/of Engels kan verwerken. Communicatief dien je vaardig te zijn omdat je regelmatig met hulpdiensten schakelt en vaak een doorgeefluik bent richting allerlei partijen.

Werken voor de veiligheid van anderen is een dankbaar beroep, dat weet jij als geen ander. De een werkt in een druk kantoor, de ander op een containerterminal of in de chemie. Bij Securitas Seaports hebben wij naast beveiligers en receptionistes ook een andere specialiteit rondlopen. Onze HCT-ers, Hazardous Cargo Team Medewerkers zijn verantwoordelijk voor de veiligheid op locaties met betrekking tot gevaarlijke stoffen, branden en of andere incidenten.

Het is belangrijk dat je bevoegd bent voor het uitoefenen van jouw functie middels de juiste HCT- opleidingen zoals Vakbekwaamheid Behandeling Gevaarlijke stoffen(VBGS) en Middelbar gasmeetkundige Zeecontainers(MGK), indien jij niet over deze beschikt bieden wij jou de mogelijkheid om deze via ons te halen. Daarnaast dien je medisch gekeurd te zijn voor het werken met ademlucht maar moet ook je kunnen werken met blus- en veiligheidsmiddelen.

Ben jij iemand die graag samenwerkt met een hecht en professioneel team? Haal jij energie uit de connectie met anderen maar kan ook op momenten dat het nodig is je goed op je eigen taak richten? Ben jij fysiek gezond en fit om langer te staan en trappen te lopen tijdens je dienst? Is af en toe op hoogte werken voor jou geen probleem?

Lijkt het jou leuk om te werken in het “ Hazardous Cargo Team” in de haven van Rotterdam? Wij zijn voortdurend op zoek naar kwalitatief sterke beveiliger die zichzelf door willen ontwikkelen of op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Herkenbaar? Solliciteer dan direct!

Jij hebt het

Jij werkt graag samen in een hecht en professioneel team. Haal jij energie uit de connectie met anderen maar kan ook op momenten dat het nodig is je goed op je eigen taak richten? Jij bent fysiek gezond en fit om langer te staan en trappen te lopen tijdens je dienst. Af en toe op hoogte werken voor jou geen probleem! Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Een

     
    mbo Beveiliger 2-diploma op zak
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Een rijbewijs en auto
  • Een (t)huis binnen een straal van 40 km van de Rotterdamse Haven

Omdat je in deze baan op wisselende tijden én dagen werkt, rekenen we op jouw flexibiliteit en bereidheid om te werken in een 24/7-setting.

Op ons kan je rekenen

Een innovatief en duurzaam beveiligingsbedrijf. Dat is Securitas. Zo krijg je bij indiensttreding van ons direct een vaste aanstelling. Hoe tof is dat! Kijken we alleen naar de arbeidsvoorwaarden, dan is dat op basis van fulltime:

  • Uurloon vanaf € 16,68 tot € 19,57 bruto per uur (afhankelijk van je ervaring)
  • Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • 4-wekelijks rooster
  • Onregelmatigheidstoeslag afhankelijk van jouw type dienst
  • Gemiddeld 120 uur per 4 weken
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering
  • FAST een exclusief ontwikkelingstraject voor en door Young Professionals
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via onze Learning Hub en GoodHabitz trainingen.
    Kies zelf uit meer dan 150 cursussen voor jouw persoonlijke ontwikkeling!
  • Benefits at Work app; boordevol kortingen op allerlei winkels en dagjes uit

Zodra je op onze sollicitatiebutton klikt, start voor jou het sollicitatieproces:
Je wordt 50 minuten lang uitgedaagd met filmpjes, testen en vragen.
Binnen 2 werkdagen neemt onze Recruiter Jermaine Venhorst contact met jou op. We plannen een gesprek in om jouw sollicitatie en resultaten te bespreken.

Veiligheid voorop. Voordat je jouw arbeidsovereenkomst ontvangt, wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Die duurt 4 tot 8 weken.

Wil je voordat je solliciteert meer informatie over de vacature van HCT beveiliger havengebied? Stuur een mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in