+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Senior Adviseur Geluid Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 5.200 p/m

Vacature in het kort

Als Senior Adviseur Geluid speel je een cruciale rol in het adviseren over geluid en akoestiek, met directe impact op het verbeteren van leefomgevingen en het verminderen van geluidsoverlast. Je werkt aan diverse projecten in verschillende sectoren, voert geluidsonderzoeken uit, stelt gedegen rapportages op en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om innovatieve oplossingen te bieden. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Senior Adviseur Geluid vervul je een essentiële rol door hoogwaardig advies te leveren op het gebied van geluid en akoestiek. Je werkt aan uiteenlopende projecten in diverse sectoren, waarbij je actief bijdraagt aan het verbeteren van de leefomgeving en het verminderen van geluidsoverlast.


Wat ga je doen?

Als Senior Adviseur Geluid ben jij een essentiële schakel in het verstrekken van hoogwaardig advies aan diverse klanten op het gebied van geluid en akoestiek. Je taken omvatten het uitvoeren van geluidsonderzoeken en het opstellen van gedegen geluidsrapportages, waarbij je nauwgezet analyseert en interpreteert.

Het onderhouden van nauw contact met opdrachtgevers staat bij jou hoog in het vaandel, waarbij heldere communicatie een cruciale rol speelt in de besluitvorming omtrent jouw adviezen. Je hebt de vaardigheid om complexe geluidsproblematiek op een begrijpelijke wijze uit te leggen aan verschillende doelgroepen, waardoor opdrachtgevers vertrouwen op jouw expertise.

Je blijft continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied van omgevingsgeluid en akoestiek, en je integreert deze kennis in de praktijk. Hierdoor ben je in staat innovatieve oplossingen te bieden en speel je een cruciale rol in het voortdurend verbeteren van geluidskwaliteit en leefbaarheid.

Initiatief nemen en het vinden van effectieve oplossingen staan centraal in jouw aanpak. Daarom neem je actief deel aan interne en externe overleggen, waarbij je samen met andere experts geluid gerelateerde vraagstukken bespreekt en gezamenlijk oplossingen bedenkt.


Jouw werkzaamheden
  • Uitvoeren van geluidsonderzoeken en metingen;
  • Opstellen van gedetailleerde geluidsrapportages en adviezen;
  • Analyseren van geluidsbronnen en -emissies;
  • Zoeken naar passende oplossingen om geluidshinder te verminderen;
  • Begeleiden en coachen van junior adviseurs.


Gevraagd

  • Een afgeronde relevante technische opleiding op hbo- of universitair niveau;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in geluidstechniek en akoestisch advies;
  • Grondige kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van geluid;
  • Ervaring met het gebruik van geavanceerde geluidsmeting- en simulatieapparatuur;
  • Uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om complexe problemen op te lossen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een toonaangevend adviesbureau met een breed scala aan expertise op verschillende disciplines. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid biedt de opdrachtgever concurrerende oplossingen en oplossingen voor complexe vraagstukken in diverse sectoren. Het team van professionals werkt nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden en projecten succesvol te realiseren. Met een bewezen staat van dienst in het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk, blijft de klant voorop lopen in de branche, terwijl ze zich blijven inzetten voor een betere en duurzamere toekomst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in