+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Oceanfreight Forwarder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Het bedrijf is een expert in zeevracht over de hele wereld. Ze werken vanuit het hart van het Rotterdamse havengebied. Elke dag bouwen ze aan hun netwerk om klanten de beste service te bieden. Als Oceanfreight Forwarder regel je zeevrachtzendingen voor klanten. Je maakt de juiste papieren en zorgt dat alles goed loopt. Je praat veel met klanten en zorgt dat iedereen weet wat er gebeurt. Ook werk je samen met mensen in andere landen. Dit is een kans om deel uit te maken van een team dat echt iets betekent voor klanten. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in wereldwijde zeevracht, van FCL, LCL tot breakbulk. Het kantoor en magazijn zijn geïntegreerd in het hart van het Rotterdamse havengebied. Dagelijks wordt er geïnvesteerd in het wereldwijde netwerk van dienstverleners, onderaannemers en leveranciers om de klanten in hun behoeften te voorzien. Word jij onderdeel van het team Oceanfreight Professionals als Oceanfreight Forwarder? Lees dan snel verder en kom erachter of deze vacature bij je past!

Wat ga je doen?
Als Oceanfreight Forwarder ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct organiseren van zeevrachtzendingen voor de klanten, op het gebied van export. Hierbij zorg je ervoor dat de bijbehorende exportdocumenten worden opgemaakt en als het nodig is dan geef je goederen bij de Nederlandse douane aan, na controle door een douane specialist. Verder houd je je bezig met het oplossen van problemen op zending niveau, zonder hierbij de belangen van de klant uit het oog te verliezen. De dag tot dag communicatie met de klanten is een belangrijk aspect in deze functie en jij zorgt ervoor dat deze uitstekend verloopt. Daarnaast heb je professioneel contact met buitenlandse agenten, rederijen, andere afdelingen binnen het bedrijf en overige betrokken partijen. Met klanten en leveranciers heb je bijvoorbeeld contact over het maken van (ad hoc) prijsafspraken en vervolgens lever je de gecalculeerde zending dossiers op (inkoop/verkoop/calculaties).

Gevraagd

Een onverwachts belletje of mailtje tussen je werkzaamheden door? Jij bent iemand die aandachtig gegevens kan verwerken, hoe druk de situatie ook is. Aangezien je dagelijks contact hebt met verschillende partijen is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, zo bouw je gemakkelijk relaties op met o.a. collega’s, klanten, agenten en leveranciers. Om de klanten goed van dienst te kunnen zijn is het van belang dat je de nodige kennis hebt van logistieke processen m.b.t. weg- en zeevervoer, d.m.v. werkervaring en/of affiniteit met de sector. Verder beschik je over:
  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 aan het STC;
  • Minimaal 1 jaar exportervaring is een pre;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van het Microsoft Office pakket.


Aanbod

Werken in de mooiste haven die er is, wie wil dat nou niet? Je komt te werken binnen een historisch bedrijf met een frisse blik naar de toekomst. Samen met je collega’s van het exportteam krijg je de kans om bij te dragen aan de groei van de organisatie. De sfeer is er informeel en de lijnen kort. In overleg met je teamleider krijg je de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, hierdoor sta je minder vaak in de file. Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2.500,- en €3.200,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding.
Interesse?
Spreekt deze vacature jou aan en ben jij de Oceanfreight Forwarder die wij zoeken? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Lisa vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in