+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Tramconducteur Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 34 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,72 - € 25,98 p/u

Vacature in het kort

Als conducteur op de tram in een bruisende stad, ben je de gastvrouw of gastheer van het grootste ov netwerk. Je verwelkomt reizigers, helpt met kaartjes en zorgt dat iedereen veilig reist. Ook krijg je een opleiding en BHV cursus die helemaal betaald worden. Je start met een contract van een jaar en kunt extra geld verdienen met avondtoeslagen. Plus, je krijgt ADV dagen die ook uitbetaald worden. Een mooie kans om te werken en te groeien in je baan! Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als conducteur op de tram in Rotterdam ben jij de gastheer/vrouw in de meest bruisende stad met het grootste ov netwerk. Aan jou de taak de reizigers met een glimlach welkom te heten en ervoor te zorgen dat zij prettig op hun eindbestemming komen. Denk hierbij aan het verkopen van kaartjes, het helpen met het kopen van losse kaartjes en last but not least; het zorgen voor de openbare veiligheid, welke je in samenwerking uitvoert met je collega ov surveillanten. 

Heb jij hier geen ervaring in maar lijkt dit alles je wel wat? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Er komt namelijk ook nog een opleiding van 2 weken en een BHV cursus bij waarin jij de kneepjes van het vak gaat leren. En het mooiste van alles is dat jij deze opleiding ook volledig uitbetaald krijgt. 

Maar let op, de eerstvolgende wervingsdag is verplicht en je bent hiervoor beschikbaar. Als je deze doorlopen hebt, heb je kort daarna al je contract binnen! Hierna start je met de opleiding. Vanaf dat moment krijg je ook betaald!


Wat wij bieden
  • Aangenomen? Direct een contract van een jaar! 
  • Goed verdienen door alle toeslagen die je ontvangt voor bijvoorbeeld avonddiensten
  • ADV dagen die je bij je salaris ook nog eens extra uitbetaald krijgt
  • Een opleiding en BHV cursus
Wat wij vragen
  • Jij bent in bezit van eigen vervoer (elektrische fiets, brommer, auto) 
  • Jij bent bereid om ook weekend- avond- en nachtdiensten te werken ( Tussen 07:00 uur - 02:00 uur)
  • Een VOG overhandigen is geen probleem voor jou
  • Je bent beschikbaar op de genoemde dagen
Over het bedrijf

Dit beveiligingsbedrijf zet zich wereldwijd in voor een veiliger leef- en werkomgeving. In Nederland zijn ruim 370.000 medewerkers die Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Jouw team van 310 gastvrouwen/-heren wordt ingezet voor het tramnetwerk van Rotterdam. Je wordt ondersteund door een HR-adviseur, planner, field supervisor, teamleader operations en branch manager. Jouw nieuwe werkgever vindt het belangrijk om zich in te zetten voor de ontwikkeling van zijn werknemers. Ieder jaar heb je de mogelijkheid om een cursus via het bedrijf volgen. Denk aan het leren van de Engelse taal of het volgen van veiligheidslessen.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in