+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Klantcontact Medewerker Eneco World Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bureau Klantcontact

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,20 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Zoek je een uitdagende baan in het klantcontact?
Kom dan werken voor Eneco op het hoofdkantoor in Rotterdam!

Functie
Als klantenservicemedewerker voor Eneco, ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van inkomende telefoontjes van klanten. Klanten bellen met diverse vragen, variërend van hun huidige energiecontract, zonnepanelen, slimme meters, facturen, tot het doorgeven van verhuizingen. Ook bellen ze als ze een aantrekkelijke online aanbieding voor een nieuw energiecontract hebben gezien en meer informatie willen. Jouw taak is om de klanten van Eneco vriendelijk te woord te staan, problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Als ze bellen voor een nieuw energiecontract, help je hen om alle benodigde informatie correct in te vullen, zodat het contract direct kan worden afgesloten. Kortom, een veelzijdige en afwisselende klantcontact functie bij het gerenommeerde Eneco.

Vereisten
Voor deze functie als klantcontact medewerker bij Eneco zoeken we kandidaten met uitstekende communicatieve vaardigheden, die de Nederlandse taal volledig beheersen en handig zijn met computersystemen. Je hebt een empathisch vermogen en begrijpt dat je het visitekaartje van Eneco bent in deze functie. Ervaring is niet vereist om te solliciteren voor deze functie.

Werkuren en locatie
De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 uur tot 16:00 uur, waardoor avond- en weekenddiensten niet nodig zijn. Je bent beschikbaar voor minimaal 20 uur per week en kunt maximaal 40 uur per week werken. Je exacte werkrooster wordt in overleg met je teamleider vastgesteld. Je zult werken op het bekende Eneco World kantoor aan de Marten Meesweg in Rotterdam, met een prachtig uitzicht op de omgeving.

Salaris
Als klantcontact medewerker voor Eneco ontvang je een basisuurloon van €14,20 bruto, exclusief 8% vakantiegeld. Daarnaast heb je recht op reiskostenvergoeding en bouw je pensioen op vanaf je eerste werkdag.
Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en werkt niet op uitzendbasis.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in