+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Word Klantcontact Medewerker bij de Nationale-Nederlanden Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.300 - € 2.550 p/m
  • 13e maand

Vacature in het kort

Als Klantcontact Medewerker Verzekeringen bij een groot bedrijf in Rotterdam, help je klanten met vragen over hun levensverzekeringen. Je werkt aan de telefoon en via e-mail. Ervaring is niet nodig, want je krijgt training en hulp om alles te leren. Je salaris is goed, en je krijgt extra geld om te sporten en een dag vrijwilligerswerk te doen. Ook kun je certificaten halen op kosten van het bedrijf. Je kunt snel een vast contract krijgen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als Klantcontact Medewerker Verzekeringen bij de Nationale-Nederlanden in Rotterdam ben jij dé go-to persoon voor klanten die vragen hebben over hun levensverzekeringen bij Nationale-Nederlanden. Of het nu gaat om uitvaartverzekeringen, pensioenen, hypotheken, of iets daartussenin, jij staat paraat om te helpen. Of je nu aan de telefoon hangt of in je inbox duikt, jouw klantgerichte aanpak en probleemoplossend vermogen maken écht het verschil.

Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden bestaat al 175 jaar. Als een van de grootste spelers in Nederland bieden zij verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer aan, met een focus op betrouwbaarheid, innovatie en klantgerichtheid. Zij streven ernaar om klanten te helpen hun financiële doelen te bereiken met op maat gemaakte oplossingen en uitstekende service, terwijl ze zich inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

TalentProgram
Je hoeft geen ervaring in de financiële wereld te hebben om deze functie goed te kunnen doen. Door middel van ons Talent Program gaan wij je alles bijbrengen wat je nodig hebt om deze job helemaal eigen te maken. Dit doe je door middel van verschillende trainingen, het behalen van je Wft certificaten op kosten van YoungCapital NEXT en met jouw persoonlijke Talent Manager. Dit allemaal terwijl je gewoon lekker aan het werk gaat Klantcontact Medewerker bij Nationale-Nederlanden in Rotterdam.


Wat wij bieden
  • Een lekker startsalaris van €2340,- o.b.v. 36 uur;
  • 13e maand;
  • Een sportbudget van €150,- en een betaalde vrijwilligers dag;
  • 25 vakantie dagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Het behalen van je Wft certificaten op kosten van YoungCapital NEXT;
  • Persoonlijke begeleiding van onze Talentmanager;
  • 2x per jaar een loonsverhoging;
  • Snel een vast contract!
Wat wij vragen:
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau; met minimaal een behaald diploma mbo nivea 4;
  • Ervaring met klantcontact; (voorkeur voor telefonisch klantcontact)
  • Je bent in het bezit van een Wft Basis of bereid deze te behalen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en klantgericht;
  • Je hebt een grote interesse in de verzekering- en pensioenbranche.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsRotterdamWerkuren per week32 - 36DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), TraineeshipsSalarisindicatie Tussen €2.300 en €2.550 Per maand Verantwoordelijk voorKlanten begeleiden en helpen bij hun vragen/problemen omtrent hun verzekering.Gepubliceerd op08-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Als Klantcontact Medewerker Verzekeringen bij de Nationale-Nederlanden in Rotterdam ben jij dé go-to persoon voor klanten die vragen hebben over hun levensverzekeringen bij Nationale-Nederlanden. Of het nu gaat om uitvaartverzekeringen, pensioenen, hypotheken, of iets daartussenin, jij staat paraat om te helpen. Of je nu aan de telefoon hangt of in je inbox duikt, jouw klantgerichte aanpak en probleemoplossend vermogen maken écht het verschil.Nationale-NederlandenNationale-Nederlanden bestaat al 175 jaar. Als een van de grootste spelers in Nederland bieden zij verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer aan, met een focus op betrouwbaarheid, innovatie en klantgerichtheid. Zij streven ernaar om klanten te helpen hun financiële doelen te bereiken met op maat gemaakte oplossingen en uitstekende service, terwijl ze zich inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.Talent ProgramJe hoeft geen ervaring in de financiële wereld te hebben om deze functie goed te kunnen doen. Door middel van ons Talent Program gaan wij je alles bijbrengen wat je nodig hebt om deze job helemaal eigen te maken. Dit doe je door middel van verschillende trainingen, het behalen van je Wft certificaten op kosten van YoungCapital NEXT en met jouw persoonlijke Talent Manager. Dit allemaal terwijl je gewoon lekker aan het werk gaat Klantcontact Medewerker bij Nationale-Nederlanden in Rotterdam. Wat wij bieden Een lekker startsalaris van €2340,- o.b.v. 36 uur;13e maand;Een sportbudget van €150,- en een betaalde vrijwilligers dag;25 vakantie dagen en 8,33% vakantiegeld;Het behalen van je Wft certificaten op kosten van YoungCapital NEXT;Persoonlijke begeleiding van onze Talentmanager;2x per jaar een loonsverhoging;Snel een vast contract! Wat wij vragen: Minimaal hbo werk- en denkniveau; met minimaal een behaald diploma mbo nivea 4;Ervaring met klantcontact; (voorkeur voor telefonisch klantcontact)Je bent in het bezit van een Wft Basis of bereid deze te behalen;Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift;Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en klantgericht;Je hebt een grote interesse in de verzekering- en pensioenbranche. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in