+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Klantenservice Eneco Reseller Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yource Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,83 p/u

Vacature in het kort

Deze baan biedt veel uitdaging. Je krijgt een apparaat van Yource en een goed uurloon. Ook krijg je geld voor thuiswerken, afhankelijk van hoeveel je werkt. Voor je start, krijg je een betaalde training van twee weken. Met ons spaarprogramma kun je punten verdienen voor leuke dingen zoals gadgets en cadeaubonnen. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Hier zijn de voordelen van deze functie:

- Een rol vol uitdaging. - Een apparaat geleverd door Yource. - Een bruto-uurloon van € 16,83. - Een thuiswerkvergoeding op basis van jouw gewerkte uren. - Mogelijkheid om te kiezen tussen werkweken van 28-36 of 32-40 uur. - Een volledig betaalde training van twee weken op fulltime basis. - Met ons Yource spaarprogramma kun je sparen voor leuke gadgets, cadeaubonnen, uitjes en nog veel meer.



Gevraagd

Voor deze functie verwachten we het volgende:

- MBO niveau 4 werk- en denkniveau. - Beschikbaarheid van minimaal 28 tot 36 uur per week. - Geen geplande vakanties in de eerste drie maanden na de start. - Aanwezigheid op de eerste dag van de training op ons kantoor in Rotterdam. - Bereidheid om de tweeweekse fulltime training te volgen, van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur.



Aanbod

Ben je geïnteresseerd in de functie van Klantenservice Medewerker bij Eneco Zakelijk? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul in slechts een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Bedrijfsomschrijving

Als Klantenservice Medewerker bij Eneco Zakelijk kom je dagelijks in contact met diverse zakelijke klanten, variërend van ZZP'ers en Mkb'ers tot grote namen zoals de Nederlandse Overheid, de NS en Schiphol!

Op de zakelijke klantenservice van Eneco ben jij de steunpilaar voor klanten, waarbij je hen helpt met allerlei vraagstukken. Dit varieert van het afsluiten van contracten voor nieuwe zakelijke klanten tot het beantwoorden van vragen over maandelijkse kosten, bestaande contracten, facturatie, storingen en betalingsregelingen. Deze vragen bereiken jou voornamelijk via telefoon, maar ook via e-mail.

Als je klaar bent voor een stap voorwaarts, biedt de zakelijke klantenservice van Eneco ook mogelijkheden om door te groeien naar een combinatie van telefonische ondersteuning en administratieve taken. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden zoals debiteurenbeheer, het verwerken van aanmeldingen en opzeggingen, het bijwerken van systemen en het up-to-date houden van klantdossiers.

We zoeken een proactieve en initiatiefrijke medewerker die goed om kan gaan met weerstand. Herken jij jezelf hierin? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Je kunt aan de slag voor een bruto-uurtarief van € 16,83, met keuze uit werkweken van 28-36 of 32-40 uur. Kijken we uit naar jouw sollicitatie?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in