+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Klantenservice Rabobank Onboarding Bedrijven Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DPA Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat je gaat doen:

Als Specialist in het Onboarden van Bedrijven ben jij het eerste aanspreekpunt voor startende ondernemers en nieuwe zakelijke klanten van Rabobank. Tijdens je gesprekken met zowel nieuwe als bestaande ondernemers, inventariseer je hun plannen en wensen en stem je mogelijkheden af op hun behoeften. Na het in kaart brengen en beoordelen van de risico's (Know Your Customer), zorg je ervoor dat de juiste producten, zoals betaalrekeningen en verzekeringen, worden aangeboden. Zo onderneem je samen met de klant.

Je bent het visitekaartje van de bank en beantwoordt vragen van startende zakelijke klanten via telefoon en in de toekomst ook via chat. Je signaleert kansen en benut cross-sell mogelijkheden voor een nog beter advies. Je werkt aan je eigen ontwikkeling door feedback te geven en te ontvangen, waardoor je jezelf ontwikkelt als adviseur en als mens, en kansen creëert voor je verdere loopbaan. 

Je komt te werken op de afdeling Klantenservice Onboarding Bedrijven, waar je hybride werkt. Je hebt de vrijheid om te kiezen voor thuiswerken of op kantoor werken, afhankelijk van de situatie en in overleg met je team en leidinggevende.

Als Specialist in het onboarden van bedrijven neem je ook deel aan het DPA Career Launch Program. Het Career Launch Program is een fantastische kans voor starters om zichzelf te ontwikkelen en hun carrière te lanceren. Met de diverse trainingen en onderwerpen die worden behandeld, ben je zeker van een solide basis voor jouw professionele ontwikkeling en succes.

Het programma is ontworpen om jou als individu te helpen groeien en ontwikkelen binnen een organisatie. Zo zal je leren hoe je op een effectieve manier kunt samenwerken met anderen om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Denk hierbij aan trainingen, zoals persoonlijk en situationeel leiderschap, conflicthantering en projectmatig werken. Naast talentontwikkeling wordt er ook veel aandacht besteed aan vitaliteit. Zo zullen verschillende topsporters jou meenemen in het inrichten van een goede work-life balance. Kortom, dé kickstart van jouw carrière.


Wat we vragen:

Dit ben jij:

Talent in regie

Om ervoor te zorgen dat jouw talenten bij ons én onze opdrachtgevers gaan shinen, zijn wij van mening dat het gaat om de persoon achter het cv. Wij geloven namelijk in potentie. Om dit goed in kaart te brengen, word je na een telefonische kennismaking uitgenodigd voor een gamebased assessment, Equalture. Zeg gedag tegen kubussen en cijferreeksen en zeg hallo tegen games en fun!

Voor het vervolggesprek worden de resultaten uiteraard samen met jou besproken. Ready to play?

  • Een afgeronde HBO opleiding

  • Ervaring met klantcontact en affiniteit met de financiële dienstverlening

  • In het bezit van WFT Basis en Schade Particulier (of bereid om deze op korte termijn te behalen)

  • Communicatief sterk

Wat we bieden:
  • Een startsalaris van € 2.750,- bruto op basis van 40 uur per maand
  • Een (mogelijkheid tot een) vast contract;
  • Een goede mobiliteitsregeling: de keuze voor een leaseauto met internationale tankpas of een NS-Business Card;
  • Deelname aan het Career Launch Program en een onbeperkt opleidingsbudget;
  • Een Talentmanager die jou stimuleert op je carrièrepad;
  • De mogelijkheid tot hybride werken;
  • Netto thuiswerkvergoeding
  • 25 vakantiedagen;
  • Een goede pensioenregeling.
Je werkomgeving:

Wil je graag je netwerk uitbreiden? Dan zit je goed bij DPA. Je sluit aan bij maar liefst 350 bankingprofessionals: een enorme pool aan vakgenoten! Niet alleen werk je samen met veel collega’s, ook ga je aan de slag voor een groot aantal opdrachtgevers. Bij DPA leggen we de nadruk op talent en regie. We luisteren goed naar wat jij wilt en helpen je bij het plannen van je carrière. De onboarding en de persoonlijke begeleiding van je talentmanager dragen hieraan bij. Extra leuk: bij DPA combineren we vakkennis en fun. Denk aan bingo-avonden, uitjes, barbecues en zomerfeesten. Maar ook aan kennisevents, waarop je kennis en ervaring uitwisselt met collega’s. Onze cultuur is transparant en we werken op basis van vertrouwen. Daarin is alle ruimte voor jou: fouten maken mág.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in