+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Autoschade Calculator Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol als Autoschade Calculator ben je de verbindende factor tussen klanten, het team en de werkplaats. Je maakt klantwensen duidelijk en zorgt dat alles goed geregeld is. Je werkt in een team dat altijd vooruit wil en waar je de kans krijgt om te groeien. Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling, met opleidingen en trainingen. Je helpt ook mee om het werk elke dag beter te maken. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een expert in het begrijpen van de klantwensen en kun je deze feilloos overbrengen naar je collega's in de werkplaats? Dan is de rol van Autoschade Calculator perfect voor jou! Sluit je aan bij dit enthousiaste en gezellige team en werk binnen een groeiende organisatie aan uitdagende projecten. De Schadeservice is constant in beweging, met voortdurende groei en innovatie. Daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze Autoschade Calculator om dit team te versterken bij het schadebedrijf in Rotterdam.

Jij bent de onmisbare schakel die klanten, opdrachtgevers, collega's op de receptie en de werkplaatschef naadloos met elkaar verbindt. Het vertalen van klantwensen zit in jouw DNA en je streeft er altijd naar om de klant met een glimlach de deur uit te laten gaan. Jouw rol omvat het verwelkomen van klanten en het beheren van schadedossiers om hen volledig te ontzorgen.

Als Autoschade Calculator zorg je dagelijks voor de administratieve en commerciële begeleiding en afhandeling van autoschades. Je voert alle voorkomende taken uit op de receptie van het bedrijf. Daarnaast wordt er ook gekeken naar jouw ideeën en inzichten om structurele procesverbeteringen te realiseren.

Bij de Schadeservice staat personeelsontwikkeling hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt een uitstekende aansturing en begeleiding voor het personeel, en dat vertaalt zich in de groei van de organisatie. Je kunt rekenen op opleidingsmogelijkheden en trainingen als een vast onderdeel van jouw werkzaamheden. Hier krijg je alle kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Over de opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een toonaangevende autodealer en verkoopt de merken Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en SKODA. Naast de verkoop van auto's kun je hier ook terecht voor onderhoud en reparaties en verschillende soorten financieringen, zowel particulier als zakelijk.

Gevraagd

Jouw ultieme motivatie is klanttevredenheid! Met 5 jaar ervaring als Autoschade Calculator en uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, bezorg jij klanten een stralende glimlach. Je bent iemand die niet afwacht, maar juist graag initiatief neemt en zich verantwoordelijk voelt voor de werkzaamheden die je uitvoert. Het streven naar persoonlijke groei zit in jouw bloed, wat duidelijk zichtbaar is in jouw nieuwsgierigheid en gedrevenheid om te blijven leren en ontwikkelen.

Aanbod

Je krijgt een fulltime functie binnen een moderne en groeiende organisatie, waar parttime ook tot de mogelijkheden behoort, met leuke collega’s en elke dag mooie uitdagingen. Onze opdrachtgever is onderdeel van Pon, een wereldwijde organisatie van prachtige merken. Dit zorgt ervoor dat je veel groeimogelijkheden hebt, zowel in je functie, als persoonlijk. Om door te kunnen groeien krijg je ook de kans om trainingen te volgen en jezelf te ontwikkelen, waarbij studiemateriaal/kosten vergoed worden. Naast het harde werken is er ook sprake van teamuitjes, personeelsfeesten en vrijmibo's. Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2.400,- en €4.500,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • 24 vakantiedagen;
  • Een collectieve zorgverzekering;
  • Overwerkregeling (stapelbonus);
  • Een pensioenregeling.
Interesse?
Zie jij jezelf als perfecte kandidaat voor deze vacature? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in