+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOEG

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In een levendige stad werk je met een team dat alles weet van bouwen. Ze doen zowel nieuwe projecten als het opknappen van bestaande gebouwen. Als projectleider zorg je ervoor dat alles goed gaat bij deze projecten. Je werkt met een team en praat met de mensen voor wie we bouwen. We vinden het belangrijk dat de huizen en gebouwen die we maken goed zijn voor de mensen en de wereld. Je krijgt de kans om te groeien in je werk en helpt mee aan een gezondere omgeving. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

In de bruisende omgeving van Rotterdam is dit bedrijf een ware duizendpoot. Als echte bouwspecialist richten zij zich op zowel de nieuwbouw als renovatie van woning- en utiliteitsbouwprojecten. De aanpak is helder: nakomen wat beloofd is; een afspraak is heilig! En dit merk je, zelfs in de onderlinge interactie met collega’s.


Functie

Wij hebben een prachtige kans beschikbaar voor een projectleider nieuwbouw. In deze rol ben je de spil in de voorbereiding en uitvoering van diverse nieuwbouwprojecten, zowel voor woningen als voor utiliteitsgebouwen. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van het project (op financieel en kwalitatief vlak), het aansturen van het projectteam en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en bouwmanagement. In dit bedrijf staat het welzijn van mensen centraal, waarbij de focus ligt op het geluk en de gezondheid van de toekomstige bewoners en gebruikers van de door hen beheerde woningen en bedrijfspanden. Door aandacht te besteden aan de omgeving en het gebruik van duurzame materialen en energievoorzieningen draag je bij aan het behoud en de verbetering van een gezond leefklimaat, zowel voor nu als voor de toekomst. En het mooie is: je krijgt de kans om door te groeien naar de rol van projectleider!


Eisen
  • Een afgeronde mbo/hbo-opleiding in de richting van bouwkunde
  • Meerdere jaren ervaring als zelfstandig werkvoorbereider in de nieuwbouw (zowel utiliteits- als woningbouw)
  • Voorkeur voor ervaring met Lean werken en BIM
  • Financiële kennis van projecten
  • Inzicht in de markt
  • Een hands-on mentaliteit

Voorwaarden

Dit bedrijf biedt volop kansen voor groei en ontwikkeling in de nieuwbouw. Met jouw expertise draag je bij aan de groei van de organisatie, op jouw eigen niveau. Je ontvangt een salaris volgens het CAO bouw en een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Ook speel je een grote rol in het verbeteren van een gezond leefklimaat!


Extra

Ben jij klaar om ons team te versterken als projectleider nieuwbouw? Solliciteer vandaag nog en ik zorg ervoor dat je snel in contact komt met jouw toekomstige werkgever.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in