+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

PMO Stedin Rotterdam/Goes Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Delta Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van energietransitie bij een toonaangevende speler en draag bij aan de bouw van een duurzamere toekomst. Als PMO er speel je een cruciale rol in het ondersteunen van strategische en tactische planvorming. Je werkt in een omgeving waar jouw initiatief, communicatieve vaardigheden en vermogen tot verbetering van processen centraal staan. Plus, geniet van unieke educatieve kansen om je professioneel te ontwikkelen, volledig vergoed door ons. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving PMO Stedin Rotterdam/Goes

Bij Stedin zijn de ogen gericht op de toekomst. De strategie voor de komende jaren? Bouwen, bouwen, bouwen! Er moet namelijk 4x zoveel gebouwd worden om de energietransitie te faciliteren. En ons gas- en elektriciteitsnetwerk, essentieel voor de energievoorziening van onze ruim 2 miljoen klanten, moet betrouwbaar zijn én blijven.

Afdeling Asset Management vertaalt de vraag van de overheid en de markt naar netwerkplannen en de afdeling Portfoliomanagement richt zich vervolgens op het ontwikkelen van strategische en tactische planvorming.

Gezien de grote hoeveelheid werk en diversiteit aan verbeterinitiatieven is er extra ondersteuning gewenst. Als PMO’ er bij de afdeling Portfoliomanagement help jij met name de portfoliomanager maar ook de rest van het team:

  • Je hebt een resultaatgerichte werkhouding en durft initiatief te nemen. Door je op te stellen als verbinder binnen het veranderinitiatief, waarbij communicatie, klantgerichtheid, overtuigingskracht en toegankelijkheid belangrijke eigenschappen zijn, ben je in staat je te bewegen als spin in het web waarbij samenwerken centraal staat en je rol actief in te vullen.
  • Met een flexibele werkhouding ben je in staat om de portfolio manager te ontzorgen en naast het vermogen om te signaleren, ook te handelen vanuit (gemandateerd) eigenaarschap en organisatiesensitiviteit.
  • Je hebt daarbij de belangrijke taak in het verder verbeteren en standaardiseren van de processen
  • Je ondersteunt de portfolio manager met het verwerken van budget aanvragen
  • Je denkt in mogelijkheden en creatieve oplossingen om je doel te bereiken. Door jouw verantwoordelijkheidsgevoel en overzicht ben je in staat om de portfolio manager naadloos aan te vullen.
  • Je bent zelfredzaam, leergierig en in staat om in korte tijd de organisatie te leren kennen en je te kunnen bewegen in de organisatie. Snel de materie eigen maken en hoofd- en bijzaken onderscheiden past bij jou.

Ben jij daarnaast ook op zoek naar mogelijkheden om aansluitende scholing te volgen? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Functie eisen PMO Stedin Rotterdam/Goes
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring in projectondersteuning en organisatie change management
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en stakeholder management
  • Ervaring in/affiniteit met de energiebranche
  • Goede kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift

Het aanbod
Het is een functie voor 40 uur per week, starten per april 2024 voor minimaal 12 maanden. De opdracht kan verlengd worden. Je werkt afwisselend in Rotterdam, Goes en vanuit huis. Salaris C09 (min. € 4765,18 - max. € 6648,49). Het is niet mogelijk om de opdracht op ZZP basis te vervullen.

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is Stedin.

Welkom bij Delta Recruitment!
Bij ons staan educatie en de ontwikkeling van jou als kandidaat hoog in het vaandel. Wij willen je graag opleidingsmogelijkheden bieden zodat jij jezelf verder kan ontwikkelen en je werk met nóg meer passie kan uitvoeren. Samen kijken wij naar dé opleiding die bij jou past. Omdat wij graag willen investeren in jou als kandidaat, nemen wij de kosten geheel op rekening.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in