+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Interim Projectleider Binnenstad Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Inverto Consultancy

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als projectleider Gebiedsontwikkeling Nieuwe Binnenstad ben je het middelpunt van het projectteam Omgevingsplan. Je krijgt de unieke kans om nieuwbouwontwikkelingen en een stadspark in de binnenstad te realiseren. In deze herijkingsfase is jouw rol essentieel om de binnenstad bruisend en levendig te maken. Je zult het huidige team van 4 medewerkers, waaronder een Programmamanager, verder uitbreiden en coördineert het gehele proces van stedenbouwkundige plannen tot afspraken met marktpartijen. Een project met ongekend brede diversiteit! Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als projectleider Gebiedsontwikkeling Nieuwe Binnenstad ben je de trekker van het projectteam Omgevingsplan. Men bevindt zich momenteel in een herijkingsfase, dit is daarmee feitelijk een nieuwe rol. Jouw uiteindelijk doel is om nieuwbouwontwikkelingen in de binnenstad mogelijk te maken, een stadspark te realiseren en er een bruisende en levendige binnenstad van te maken. Momenteel bestaat het programmateam uit 4 medewerkers waaronder een Programmamanager. Jij zult dit team verder uit gaan breiden.

Je coördineert feitelijk alles vanaf begin tot einde. Bijvoorbeeld beginnend met het opstellen van een stappenplan voor het projectteam om te komen tot een stedenbouwkundig plan en mobiliteits- en bereikbaarheidsplan, het laten voeren van noodzakelijke milieukundige plantoetsen, afspraken maken met marktpartijen etc etc.

Kortom een project met een zeer brede diversiteit.


Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een (senior) projectleider met meerjarige gemeentelijke ervaring. Je staat stevig in je schoenen en hebt een no-nonsense instelling. Je hebt zowel een goede strategische blik als een pragmatische instelling.
Je kunt goed omgaan met marktpartijen en de politiek.
Dynamisch team en een erg leuke, gedreven en no-nonsense mensen. Cultuur is open en eerlijk.
Meer informatie is aanwezig, neem gerust contact op.

Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.


Aanbod

Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Het is een gemeente waar momenteel veel veranderingen plaatsvinden, oa op het gebied van de organisatie-indeling, pilots, bijzondere projecten etc. Actieve gemeente met zeer uiteenlopende en complexe (her)ontwikkelingen. Door de hoeveelheid werk is men momenteel op zoek naar een Interim Projectleider Binnenstad. Het is een project voor 2-3 dagen per week voor minimaal 1 jaar.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in