+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Teammanager Verkoop & Services Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

RET

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.923 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van openbaar vervoer als Teammanager Verkoop & Services bij een toonaangevende organisatie. In deze rol leid je een team dat reizigers ondersteunt op diverse Servicepunten. Je focus ligt op het verbeteren van service- en klantgerichtheid. Je beheert commerciële verkoopkanalen, onderhoudt belangrijke contacten en speelt een cruciale rol in de transitie naar nieuwe mobiliteitsoplossingen. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Werk aan de (service) winkel

Als Teammanager Verkoop & Services (V&S) bent je verantwoordelijk voor het aansturen van medewerkers werkzaam op de afdelingen Zakelijk, Support, Gevonden Voorwerpen, Accountmanagement en Back Office. Jouw teamleden werken op verschillende Servicepunten van de RET in de stad. Reizigers zoeken de Servicepunten op voor service,  informatie en het aanschaffen van ov-producten. Het doel is om met jouw team de service- en klantgerichtheid nog beter te maken. Als Teammanager Verkoop en Services zorg je dat dat doel behaald wordt.

Daarnaast organiseer je de processen om een correcte, servicegerichte en efficiënte uitvoering van werkzaamheden te waarborgen. Jij stelt het niveau van serviceverlening vast, bent verantwoordelijk voor onze commerciële verkoopkanalen en zorgt voor een actieve bewerking van de zakelijke markt,

Je onderhoudt contacten met interne en externe stakeholders, zoals gemeenten en wederverkopers, en speelt een belangrijke rol bij de transitie van OV-chipkaart naar OVpay en bij de transitie van openbaar vervoer naar mobiliteit.



Gevraagd

Inpakken en doorpakken

  • Jij bent een gedreven, ervaren en empathische professional met een HBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de retail of een commerciële leidinggevende functie.
  • Ervaring in de OV-sector is geen vereiste, maar je hebt wel affiniteit met de sector en bent bereid om je snel in te werken en je de dynamiek van de branche snel eigen te maken.

Goed leiderschap nemen we serieus bij de RET. Daarmee bedoelen we dat je een visie hebt op jouw eigen leiderschap en dat je bedrijfsdoelstellingen weet te vertalen naar concrete doelstellingen voor jouw afdeling en team. Je geeft hier richting aan en staat open voor input vanuit je team. In jouw leidinggevende positie begrijp je dat Secure Based Leadership de basis is voor succes. In deze rol is de leiderschapskwaliteit ketenverbindend essentieel: je zet het RET-belang boven je eigen (afdelings-)belang, gaat actief op zoek naar win-winsituaties en zoekt verbinding met verschillende stakeholders.

Je hebt interesse in innovatieve oplossingen die RET implementeert om het vervoer van reizigers efficiënter en aangenamer te maken, en bent in staat om snel te schakelen in een dynamische omgeving. Jij kunt een belangrijke bijdrage leveren door proactief mee te denken over innovaties binnen de onder jouw verantwoordelijkheid vallende afdelingen en over nieuwe standaarden van klantgerichtheid. Je hebt de vrijheid om jouw ideeën te implementeren,



Aanbod

Geen woorden, maar daden

Bij de RET is het vizier voortdurend gericht op verbetering. 3.500 collega’s proberen elke dag weer een beetje beter te zijn dan gisteren. Met aandacht voor elkaar, gezondheid en vakbekwaamheid levert dat een innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is.

Van zo’n organisatie kun je deel gaan uitmaken en het levert je nog meer op:

  • een baan voor 36 uur per week;
  • een jaarcontract met intentie tot verlenging;
  • een salaris van maximaal € 4.923,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • onbeperkt gratis reizen in het vervoersgebied van de RET met OV (voor een minimaal bedrag mag het gezin mee reizen);
  • een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling: voor later.

IN HET SPOOR VAN DE RET BEN JE AARDIG ONDERWEG

Solliciteren is zo gebeurd, klik op de button Direct Solliciteren en de rest wijst zich vanzelf.

Heb je nog vragen? Bel of app Floor van Delden op 06-28063803 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Een assessment en screening kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in