+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Verkoopleider Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Bij ons bedrijf krijg je de kans om als Verkoopleider aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag met het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande relaties. Samen met het team werk je aan commerciële doelen en zorg je voor een goede financiële voortgang. We bieden je een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, en een auto en telefoon van de zaak. Ook kun je rekenen op volop zelfstandigheid, een leuk team, en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst


Wat ga je doen als Verkoopleider

Als Verkoopleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol acquireren en het bedienen van onze bestaande klanten. Je bezoekt hiervoor ook zelf suspects, leads en prospects. Je weet op tactisch én strategisch niveau binnen te komen bij nieuwe klanten en bij onze bestaande klanten weet je de mogelijkheden en kwaliteiten in kaart te brengen, business te creëren, deze vorm te geven en uit te bouwen. Hierbij zoek je steeds naar de goede balans tussen korte en lange termijn. Daarbij ben jij met jouw expertise, ondernemerschap en empathisch vermogen een waardevolle partner voor onze klanten!Samen met het management stel je een commercieel plan (met prognoses) op en werk je aan de bijbehorende commerciële doelen die je met het commercieel team uitwerkt en verdeelt. Je bent hierin ervaren en weet gemakkelijk een helikopter view te behouden.Je volgt de financiële voortgang van de lopende projecten en hebt samen met onze financial controller periodiek overleg met projectverantwoordelijken;Je bent actief betrokken bij het continue verbeteren van bedrijfsprocessen;

Wat wordt er van jou verwacht

Voor onze bedrijven zijn we op zoek naar een ervaren verkoopleider die zich thuis voelt binnen onze markten;Je bent in staat om strategische plannen om te zetten in heldere targets;Je bent gedreven, zelfstandig en altijd op zoek naar kansen in de markt. Je weet jouw doelen helder voor ogen te houden en werkt doelgericht.Je bent een sterke communicator, je bent representatief, empathisch en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. Hierdoor bouw je moeiteloos sterke relaties op met klanten; Je inspireert mensen en je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een drive;Je hebt een hands-on mentaliteit en pakt de vrijheid om zaken zelf te regelen;Je bent accuraat;Je bent integer;Je staat open voor verandering en vindt het een mooie uitdaging om je bijdrage te leveren aan een groeiende organisatie;Je hebt leidinggevende skills.Je hebt een afgeronde technische of commerciële opleiding, minimaal MBO-4;Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;Hands-on mentaliteit;Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;Sterke communicatieve vaardigheden;Ruime kennis van office 365.

Waar ga je werken


Werk jij het liefst bij een professioneel bedrijf waar techniek en no nonsense de boventoon voeren? Dan zit je goed bij dit bedrijf! Bij onze opdrachtgever geloven ze in de weg vooruit. In werken aan de wereld van morgen. In innovatie op de zakelijke en particuliere markt, de woningmarkt (living), scheepvaart en machinebouw. Wij ontzorgen onze klanten volledig. Van concept tot realisatie, en van wens tot werkelijkheid.


Wat wordt jou geboden

Een aantrekkelijk salaris;Een goede pensioenregeling;Arbeidsvoorwaarden volgens de richtlijn cao metaal & techniek;ADV dagen;Volop zelfstandigheid in je werk;Een leuk en informeel team;Een auto van de zaak;Laptop en telefoon van de zaak;De mogelijkheid tot aanvullende opleidingen en cursussen;Een assessment maakt mogelijk deel uit van de werving en selectie.

Meer weten of direct solliciteren


Neem voor meer info contact op met Arnold Van Weelde via 0620607989 en refereer aan het vacaturenummer of solliciteer direct met de knop solliciteren.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in