+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Junior Operations Supervisor Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.800 - € 5.700 p/m

Vacature in het kort

Wil je werken in een innovatief energiebedrijf dat laat zien dat de chemische sector duurzaam kan zijn? Als Junior Operations Supervisor maak je deel uit van een team en heb je een specialistische rol in de productie. Je werkt in dagdienst en hebt een gevarieerd takenpakket. Je analyseert de productie, bepaalt operationele strategieën en werkt aan procesoptimalisatie. Ook speel je een belangrijke rol in het veilig houden van de installaties. Dit is jouw kans om bij te dragen aan een duurzame toekomst! Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Word jij de Junior Operations Supervisor binnen dit innovatieve energiebedrijf? Dit bedrijf laat zien dat de chemische sector duurzaam kan zijn. En jij kunt daar jouw steentje aan bijdragen! Wacht dus niet langer en pak deze unieke kans.


Wat ga je doen?

Als Junior Operations Supervisor ben je actief in dagdienst en leg je verantwoording af aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van een team en vervult een specialistische rol binnen (een deel van) de productie-eenheden. Binnen deze plant zijn dit verschillende processen, variërend van vaste stofverwerking tot fermentatie, destillatie, indampen en drogen.

Wat betreft utilities nemen ze alles in eigen beheer, wat ook daar tal van leermogelijkheden en taken met zich meebrengt. Het takenpakket is dus zeer gevarieerd. Je geeft functioneel leiding aan collega’s, maar bent zelf geen leidinggevende.


Jouw werkzaamheden
  • Analyseren hoe de afgelopen dagen zijn verlopen. Denk aan kwaliteit van het product, productiviteit van de ploeg. Zijn er correcties of bijsturing nodig? In het geval van aandachtspunten of specifieke instructies, communiceer je deze helder, zodat iedereen op de hoogte is van de verwachtingen;
  • Bepalen van de operationele strategie voor de units waarvoor je verantwoordelijk bent. Hierbij werk je nauw samen met de shift supervisors en de operators in de 5-ploegendienst (5-PD). Daarnaast onderhoud je een sterke samenwerking met de collega’s van onderhoud (maintenance) om ervoor te zorgen dat de installaties veilig en efficiënt blijven functioneren;
  • Herkennen van mogelijkheden voor verbetering en werkt samen met operators, maintenance en proces engineers om de werkprocessen te optimaliseren;
  • Je krijgt de opdracht om een onderzoek uit te voeren wanneer er een verstoring is in het productieproces of als er zich een incident voordoet. Het doel is om als organisatie voortdurend te blijven leren van deze situaties;
  • Jij speelt een cruciale rol in het werkvergunningenproces, waarbij je mede-ondertekenaar bent voor werkvergunningen met een hoog risico (WVG’s). Daarnaast ben je betrokken bij het voorbereiden van LoToTo’s (Lockout-Tagout-Tagout) voor projectuitvoeringen.


Gevraagd

  • In bezit van een Bachelor of Science in (bio) chemical engineering of vergelijkbare studie, of je hebt een Vapro B of C met meerdere jaren ervaring in de chemische industrie;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Nieuwsgierig en ondernemend;
  • Kennis van fabrieks/productieprocessen;
  • Je voelt je op je gemak in een veranderende omgeving;
  • In staat om beslissingen te nemen, maar zoekt ook graag de samenwerking op;
  • Je krijgt energie van het oplossen van problemen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Als een van de eerste bedrijven in de Botlek laat deze partij zien dat de chemische sector duurzaam kan zijn. Met brandstof uit gewassen is deze partij met recht een van de leiders van de energietransitie in de haven te noemen.120 collega’s werken iedere dag hard samen om het doel te halen: een volledig CO2-neutraal bedrijf vóór 2030.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in