+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider/ jr-projectleider Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Marcon Totaalservice

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacature in het kort

In deze rol ben je belangrijk voor het bedrijf. Door snel en duidelijk te praten, zorg je dat iedereen goed samenwerkt. Je begint met het helpen van klanten en praat veel met je team. Je zorgt ook dat alles klaar is voor het werk buiten. Later kun je ook leiding geven aan projecten. Je doet veel verschillende dingen, zoals rekenen, offertes maken, en zorgen dat alles op tijd is. Ook kijk je hoe het gaat met het geld en bezoek je soms de plekken waar gewerkt wordt. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Je bent de spil in het bedrijf en door je slagvaardigheid, accuratesse en volledigheid in communicatie bouw je het vertrouwen dat nodig is om efficiënt te werken. Als je meer ervaren bent zullen je taken daarmee gericht zijn op projectleiding aangevuld met werk voorbereidingswerkzaamheden

Als werkvoorbereider/ jr-projectleider sta je klanten te woord, overleg je regelmatig met de directe projectleiding en je bent het aanspreekpunt voor de monteurs buiten. Daarnaast neem je de opdrachten en/of servicewerk uit het onderhoud aan, werk je een eenvoudig ontwerp uit, aanvragen calculeren, opstellen van kostprijs, voorbereiden van offertes, behoudt je het contact met leveranciers, op tijd bestellen van benodigd materiaal, Coördinatie bij de uitvoering van de projecten, inclusief voortgang- en financiële bewaking en eventueel bezoeken van projectlocaties, het bijwonen van bouwvergaderingen en het Afhandelen van voortkomende administratie.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Een goed salaris tussen de €3.000,- €3.900,-
  • Prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8% vakantiegeld in de maand
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Klik op de link en ontdek in een paar clicks of de vacature bij je past. Via whatsapp of email kan je vervolgens nog vragen stellen en hebben wij nog wat vragen om je bij de juiste vestiging en recruiter voor te stellen.



Bedrijfsomschrijving

Macron Totaalservice B.V. is een dynamisch en groeiend bedrijf. Ze leveren al 40 jaar alle mogelijke oplossingen voor het beheersen van het werkklimaat voor de industrie en utiliteit en maken deel uit van de Totaal Techniek Groep. De dienstverlening omvat klimaattechnisch brede oplossingen, maar het grootste gedeelte van de dienstverlening richt zich op koeltechniek met een sterke focus op directe expansie (DX) installaties
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in