+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Horecamanager HNK Scheepvaartkwartier Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vermaat

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je als horecamanager echt het verschil kunt maken? Bij ons krijg je de kans om een team te leiden en een inspirerende werkplek te creëren. Je werkt in een nieuw concept waar gasten genieten van heerlijke gerechten en koffie. Als horecamanager ben je verantwoordelijk voor de operatie, financiën en meer. Plus, je kunt rekenen op leuke extra's zoals een voordelig fietsplan en verrassende teamactiviteiten. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte motivator, heb je een positieve instelling en ben je communicatief sterk? Kom dan werken als Horecamanager bij HNK Scheepvaartkwartier. Good to know: je werktijden liggen tussen 7:30 en 18:00 met uitzondering van borrels en event. Ga jij de uitdaging aan?

Jouw werkplek


HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en biedt gezonde, duurzame en inspirerende werkomgevingen. Of je nu een tailor-made office nodig hebt, een desk for a day of een meeting room: wij hebben alle mogelijkheden in huis.

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier, waar (vanaf februari) wordt gewerkt met een nieuw concept. De 200 gasten die komen lunchen kunnen genieten van heerlijke gerechten die zij ophalen bij de keuken. Daarnaast kunnen zij genieten van heerlijke koffies bij de espressobar. Op aanvraag verzorgen wij ook banqueting partijen. HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier is maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 18.00 uur geopend.

You're welcome to a new way of working

Jouw team


Het team bestaat uit 4 collega's, die er samen voor zorgen dat het nieuwe concept er mooi uit komt te zien en onze gasten een goede beleving krijgen. De extra hospitality met een glimlach zijn hierbij extra belangrijk.

Jouw functie


Maak van je locatie jouw toko! Dat is waar het om draait als horecamanager bij Vermaat. Je voelt je echt ondernemer, maar dan met het voordeel van de zekerheid van een dienstverband bij Vermaat. Horecamanager zijn betekent dat je op operationeel, financieel, commercieel en persoonlijk vlak verantwoordelijk bent. Jij draait zowel mee in de operatie als dat je jouw team coacht en aanstuurt. Je besteedt ook veel tijd aan het bedenken én implementeren van nieuwe ideeën. Dit zijn ideeën om de gastbeleving te verbeteren, het menu te vernieuwen, extra gasten te genereren of de opdrachtgever van de locatie te verrassen. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Jouw General manager is je directe business partner en ook de Regiomanager en collegas op ons Servicekantoor staan altijd voor je klaar.

Jouw ingrediënten


  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de horecasector in een leidinggevende rol.
  • Open, direct en communicatief vaardig zijn woorden die bij jou passen. Je weet mensen te motiveren, inspireren en te enthousiasmeren
  • Jij weet je weg te vinden met computers en planningssystemen.
  • Je hebt het vermogen om nieuwe ideeën te bedenken en implementeren.
  • Je bent een ondernemer in hart en nieren. Eindverantwoordelijke zijn voor een van onze bedrijfsrestaurants past helemaal bij jou.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze  Social Return  pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

  • Voorwaarden

    Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!


  • Vermaat Academy

    Voor jou als manager bieden wij talentenprogramma’s (NL) aan waar jouw managementvaardigheden en persoonlijk leiderschap centraal staan. Ook kun je allerlei online e-learnings volgen die bij jou passen.


  • Vermaat Vol Verrassingen
    Echt lekker werken doe je vanuit ontspanning en gezelligheid en daarom organiseren we vanuit Vermaat het hele jaar door allerlei verrassingen. Denk aan sportieve activiteiten, prijsvragen, themaborrels en spectaculaire events zoals de Vermaat Inspiration Market. Het kan écht van alles zijn, dus er zit altijd een Vermaat verrassing bij die bij jou (en je team) past.

  • Benefits@work

    Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken. 


  • Onboarding

    Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.


  • En nog veel meer....

    En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer... 


Jouw werkgever

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

  • Online solliciteren

    Gewoon doen. Je vult een paar gegevens in + je cv en motivatie.


  • Korte kennismaking

    Binnen 5 werkdagen krijg je een belletje.


  • 1 of 2 gesprekken

    Op locatie om elkaar face-to-face te ontmoeten.  


  • Aan de slag bij Vermaat

    YES, wij kijken uit naar je komst!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in