+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Floormanager Rotterdam - Horeca Boijmans Van Beuningen Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Finders Vacaturemarketing

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.344 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Elke dag een nieuw menu met de mooiste wijnen presenteren op een uitzonderlijke locatie? Als Floormanager bij restaurant Renilde krijg je deze kans. Werk met uitzicht over Rotterdam in het unieke depot van Boijmans Van Beuningen. Geniet van leuke extra's zoals personeelskorting, bedrijfsyoga, e-learnings, een museumkaart en gratis toegang tot Diergaarde Blijdorp. Een unieke werkomgeving waar je met plezier je diensten draait en waar je als sparringpartner écht het verschil maakt. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Elke dag een nieuw menu met de mooiste wijnen mogen presenteren. Op een uitzonderlijke en unieke locatie. Daar loop je als Floormanager toch warm voor? Bij Horeca Boijmans Van Beuningen heb jij die kans in restaurant Renilde. Jij draait je diensten en hebt alles onder controle. Bovendien ben je de ideale sparringpartner die signaleert wat aandacht nodig heeft. Solliciteer en kom werken met uitzicht over Rotterdam in het restaurant van het depot van Boijmans Van Beuningen.

De vacature Floormanager bij Horeca Boijmans Van Beuningen in Rotterdam daagt je uit om:

Mee te denken over food en wine. Want je bent niet ‘zo maar’ een Floormanager. Jij herkent trends in de markt en de omgeving. En die ideeën deel je ook. Want over goede wijn en lekker eten raak je nooit uitgepraat. Uiteraard ben jij tijdens je dienst verantwoordelijk voor de gasten. En je stuurt je collega’s aan op het gebied van servicegerichtheid, omzet en efficiëntie. Allemaal zodat ze met plezier hun werk doen en dat de gasten optimaal bediend worden. Jij bent hét aanspreekpunt. Voor zowel de gasten als de keuken en het bedienend personeel. En je communiceert ook nog met de museumorganisatie over horeacagerelateerde zaken. Dat doe je tactisch, invoelend en ondernemend. Je hebt al de nodige ervaring, dus je begrijpt dat als het om taken gaat, dit bij jouw dienst hoort:
  • beheren van de voorraad.
  • controleren van de reserveringen.
  • plaatsen van bestellingen bij leveranciers.
  • afsluiten van je dienst (zelfstandig).
  • zorgen voor een correcte financiële afhandeling.
Horeca Boijmans Van Beuningen: jouw nieuwe werkgever?

Natuurlijk is het depot Boijmans Van Beuningen een enorme publiekstrekker. Het is het eerste kunstdepot ter wereld dat voor het publiek toegankelijk is. De schitterende buitenkant en het spectaculaire interieur zijn op zichzelf al indrukwekkend. Dat indrukwekkende wordt ook nagestreefd in restaurant Renilde. Chef Jim de Jong en Sommelier Wendy Persoon bepalen dagelijks wat er geserveerd wordt. Zowel wat gerechten als wat wijnarrangement betreft. Seizoensgebonden producten, zoveel mogelijk uit de regio. En wijnen uitsluitend uit Europa, met zo min mogelijk interventie.

Dineren kan van donderdag t/m zaterdag, volgens het menu-carte-blancheconcept. Verrassend en van hoogwaardige kwaliteit. Van dinsdag t/m zondag is het restaurant ook open voor de lunch, met een vaste lunchkaart. En daarnaast wordt de zaal Coert van het depot regelmatig gebruikt voor evenementen. Veel afwisseling in werkzaamheden dus. Er wordt gewerkt met vaste roosters die een maand van tevoren bekend zijn. Meestal heb je 2 aaneengesloten dagen vrij per week.

Deze vacature Floormanager bij Horeca Boijmans Van Beuningen biedt (o.a.):

  • een brutomaandsalaris tussen € 2.344,62 en € 3.100,47, volgens de horeca cao en op basis van een 38-urige werkweek.
  • een baan voor 32-38 uur per week.
  • de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen, bijvoorbeeld om je diploma leermeester te behalen op kosten van Boijmans van Beuningen.
  • een pensioenregeling.
  • leuke extra’s zoals: personeelskorting, bedrijfsyoga, e-learnings van Goodhabitz, een museumkaart en gratis toegang tot Diergaarde Blijdorp.
Horeca Boijmans Van Beuningenkantoor in Rotterdam: jouw nieuwe werkplek?

Prachtig gelegen in een groene oase op het dak van het depot Boijmans Van Beuningen tref je restaurant Renilde. Het is de zesde verdieping met uitzicht over de stad Rotterdam. Een uniek restaurant op een unieke locatie in het Museumpark. Uitstekend bereikbaar met ov, fiets of lopend.  

De ideale Floormanager voor deze vacature bij Horeca Boijmans Van Beuningen brengt mee:

  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Bijvoorbeeld in een sterrenzaak, als chef de rang, assistent sommelier, of assistent maître.
  • ervaring in het werken in kwalitatief hoogstaande horeca. 
  • kennis van wettelijke richtlijnen op het gebied van bedrijfshygiëne, voedingsmiddelenhygiëne (HACCP), persoonlijke hygiëne en veiligheid.
  • uitstekende productkennis op het gebied van eten en drinken.
  • ervaring in het adviseren van gasten over wijnkeuzes.
Solliciteren op deze vacature Floormanager bij Horeca Boijmans Van Beuningen in Rotterdam

Finders Vacaturemarketing verzorgt de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt deze organisatie ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.

Herken je jezelf in de rol van Floormanagerbij Horeca Boijmans Van Beuningen? Solliciteer nu op de vacature via de sollicitatiebutton.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in