+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Finance Manager – Tsjechië / Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FIT Finance & Control

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van internationale innovatie als Finance Manager bij een toonaangevende organisatie in de zware bouwmachinesector. Je wordt het financiële geweten en de sparring partner voor productiemanagement, met de verantwoordelijkheid voor het financiële inzicht en de budgetdoelen van de productiefaciliteit. Ontdek een rol waar je reislust en financiële expertise samenbrengt, met de kans om het shared service center functioneel aan te sturen. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Uren per week
40

Ben jij een reislustige finance manager met een stevige persoonlijkheid die graag werkt in een internationale en innovatieve projectgedreven organisatie?


In deze rol ga je fungeren als het financiële geweten en als business sparring partner van het productiemanagement. Je draagt zorg voor financieel inzicht in de siteprestaties (CAPEX, P&L, productiviteits-KPI’s) door middel van grondige kostprijsberekeningen en analyses. Ook ben je verantwoordelijk voor het doen van voorstellen tot verbetering of bijsturing van processen.

De belangrijkste doelstelling van deze functie is toezien dat de budgetdoelen van de onderneming worden behaald, en dat alle genomen acties binnen het productiefaciliteit in lijn liggen met het financiële beleid van de onderneming.

Naast dat je financieel verantwoordelijk bent voor de productiefaciliteit (waar 300 fte werkzaam is) zul je ook het shared service center functioneel aansturen.


Onze opdrachtgever ontwerpt, produceert en onderhoudt zware bouwmachines voor 's werelds toonaangevende bedrijven in de markten voor hernieuwbare energie, olie en gas, civiel, marine en entertainment. Haar producten variëren van kranen, pijplegapparatuur, boorapparatuur en lieren tot scheepsontwerpen en specials. De organisatie staat bekend om haar ondernemersgeest, vaardigheden, betrouwbaarheid en hun innovatieve oplossingen.

De organisatie heeft een aantal internationale vestigingen, waaronder een productiefaciliteit in Tsjechië. Deze plant is geopend in 1997 en speelt sindsdien een belangrijke rol in de engineering- en productiecapaciteit en produceert zowel volledige producten als componenten die op andere locaties verder geassembleerd in bedrijf gesteld en getest worden.

In Tsjechië is tevens het financial shared service center gevestigd.

Voor de locatie in Tsjechië zijn wij op zoek naar een finance manager. Vanuit deze rol, die een directe lijn heeft naar de holding gevestigd in Nederland, zie je toe op het financiële reilen en zeilen van de Tsjechische productielocatie. Je rapporteert aan de Group Controller en bent de finance business partner voor de lokale directie. Belangrijk is dat je beseft dat je meer dan 50% van je tijd in Tsjechië werkzaam zult zijn.



Gevraagd

Ben jij analytisch sterk en heb je een goed cijfermatig inzicht? Ben jij in staat om de verbinding te maken met het lokale management en tegelijkertijd zorg te dragen voor aansluiting met de in Nederland gevestigde holding? Ben jij een ervaren manager met ambitie en een stevige persoonlijkheid? Ben je in staat structuur te brengen in een dynamische projectomgeving?

Reageer dan snel op deze rol, mits je ook voldoet aan onderstaande eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde Bachelor / Master opleiding op het gebied van Accountancy of Finance & Control;

  • Je beschikt over 10 – 15 jaar relevante werkervaring;

  • Je bent fulltime beschikbaar;

  • Je bent bereid met grote regelmaat naar Tsjechië te reizen of mogelijk daar naar toe te verhuizen;

  • Ervaring met de financiële beheersing van een productielocatie;

  • Goede kennis van MS Office. Kennis van Accountview of een vergelijkbaar ERP systeem is een pré;

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.



Aanbod

Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever. Voor deze rol moet je denken aan een interessant arbeidsvoorwaardenpakket.

Bij een voltijd arbeidsovereenkomst heb je bij deze opdrachtgever recht op 29 vakantiedagen per jaar. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot het bijkopen van verlofdagen bovenop de vakantiedagen per kalenderjaar. Uiteraard heb je recht op een reiskostenvergoeding van woon- werkverkeer ongeacht op welke wijze van en naar het werk gereisd wordt. Ook beschikt onze opdrachtgever over een uitstekende pensioenregeling, referral bonus en andere collectieve regelingen. Opleidingsinitiatieven die jouw kennis en vaardigheden vergroten, worden actief gestimuleerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in