+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Junior Projectleider Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connetix

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.600 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol als Junior Projectleider ben je een belangrijke schakel in het team. Je werkt aan grote projecten en krijgt de kans om te groeien naar een leidinggevende rol. Je krijgt een goed salaris, een auto of reiskostenvergoeding, en een budget voor opleidingen. Ook krijg je een telefoon en laptop van het bedrijf. Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling en je werkt samen in een team waar ieders inbreng telt. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent de verbinder en nauw betrokken in een aantal projecten. Samen met jouw team bedenk en realiseer je infrastructurele oplossingen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgevers. Zo hebben jouw aanstaande collega’s Ring Antwerpen ontworpen en zijn zij nauw betrokken geweest bij de Blankenburgverbinding. Voor deze rol is er een mooi groeipad uitgestippeld. Zo is het doel dat jij doorgroeit naar een Projectleider rol en je nu ervaring kan op doen als Junior Projectleider. Kom jij de organisatie versterken?


Wat worden je voorwaarden als Junior Projectleider?

Het kiezen van de juiste baan kan best spannend zijn. Daarom help ik jou graag bij de sollicitatie procedure. Niet alleen ervaring, maar ook persoonlijkheid is erg belangrijk. Hierom willen wij jouw wensen graag matchen met de juiste job en organisatie. Met ons grote netwerk binnen deze branche, kunnen wij dit zeker realiseren. Uiteraard ben jij ook benieuwd naar wat jou te verwachten staat aan arbeidsvoorwaarden, hieronder som ik ze voor je op:

  • een salaris van €2.800 tot €3.600 euro, conform jouw ervaring
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV
  • auto van de zaak of reiskostenvergoeding
  • mogelijkheden tot ontwikkeling, met een opleidingsbudget van €2.000 euro
  • telefoon en laptop van de zaak
  • een pensioenregeling, waar wij in mee betalen
Wie ben jij?

Jouw toekomstige collega’s kijken uit naar iemand die graag onderneemt en samen kan werken. Je werkt namelijk in multidisciplinaire teams aan uitdagende projecten. Jij hebt hierdoor veel verantwoordelijkheden en ruimte om te ondernemen en jouw netwerk uit te breiden

  • een afgeronde MBO, HBO, WO opleiding in de Civiele techniek
  • gemakkelijk zijn in communiceren en het hebben van lef
  • werkervaring binnen een aannemerij is een pré
Wat ga je doen als Junior Projectleider?

Als Junior Projectleider durf jij beslissingen te nemen met overtuiging. Je bekijkt doelstellingen door een realistische lens. Teamspirit is voor jou vanzelfsprekend, en dagelijks motiveer je jouw team om het beste uit zichzelf te halen. De functie schenkt je veel vrijheid en je draagt je eigen verantwoordelijkheden. Wat je kan verwachten bij één van jouw projecten:

  • je stuurt je team aan en doet dit op een mensgerichte wijze.
  • je overlegt met de Projectleider en andere Werkvoorbereiders
  • je beheert en controleert de planningen
  • je communiceert en houdt rekening met opdrachtgevers en stakeholders
Organisatie

Dit is een wereldwijde organisatie. Zij zijn actief in meer dan 100 landen en staan bekend als een organisatie die veel betekend voor de maatschappij. Doordat zij veel kennis en ervaring in huis hebben, kunnen zij unieke en innovatie oplossingen bedenken voor verschillende markten. Zo kan je onder andere denken aan civiele, infrastructurele of stedelijke oplossingen. Ondanks dat dit een wereldwijde en grote organisatie is, staan collega’s nauw met elkaar in contact. Zij hechten veel aandacht aan samenwerkingen en een fijne werksfeer. Er is weinig hiërarchie binnen de organisatie en de medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid. Werk jij binnenkort samen met meer dan 6.000 collega’s aan uitdagende projecten? “Er is veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid tussen collega’s én met leidinggevenden. Je bent bij ons geen nummer." – Directeur organisatie


Werksfeer

Collegialiteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Binnen de organisatie is er ruimte voor jouw ideeën en wordt er aandacht besteed aan de ontwikkeling van iedere medewerker. Zo krijg jij de ruimte om jezelf breder te oriënteren binnen de organisatie, zodat jij meer kennis en ervaring opbouwt. Vanuit deze rol kan jij in diverse rollen doorgroeien. Dit hangt uiteraard af van jouw ambities en wensen. Het bedrijf denkt in ieder geval in mogelijkheden en motiveert jou om jezelf te ontwikkelen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in