+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Nieuwbouwschool en renovatiewerk regio Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Meestersgilde

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Meestersgilde

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een gedreven projectleider voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in Rotterdam. Vanaf de aanbesteding tot oplevering ben je de drijvende kracht, waarbij je bouwkundige- en technische kennis inzet om projecten veilig en duurzaam te realiseren. Je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën te combineren met de opdrachtgevers visie. Dit is een unieke kans om je stempel te drukken op de bouwsector. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een gedreven projectleider voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in de omgeving van Rotterdam. Je bent vanaf de aanbestedingsfase tot aan de oplevering van de betrokken bij het project. Met jouw bouwkundige- en technische kennis geef je advies over de haalbaarheid van het projectplan. Je werkt samen met je team, ketenpartners en leveranciers. Je levert het gebouw op die (weer) voldoet aan allen veiligheids- en duurzaamheidseisen van deze tijd. Als projectleider krijg je alle ruimte om je eigen ideeën te combineren met de visie van onze opdrachtgever. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan nu op deze uitdagende vacature!

Wat je gaat doen
Jij wordt projectleider van een nieuwbouwschool en/ of renovatiewerk in de regio Rotterdam. Al vanaf het moment dat er initiatief genomen wordt voor het project, ben jij betrokken bij de planontwikkeling van het project. Je bouwt een team om je heen met professionals die volledig op elkaar ingespeeld zijn. Je houdt nauwkeurig de voortgang van de projecten in de gaten. De projectadministratie hou je secuur bij. Als het project niet volgens plan verloopt, grijp je in en stuur je bij. Samenwerken, planning, coördineren, budgetbeheersing en bewaking en kwaliteit verhogen zijn belangrijke punten. 

Wat je meebrengt
Je hebt ervaring met het coördineren van grote nieuwbouw- en/ of renovatieprojecten. Omdat je met verschillende specialismen te maken krijgt, heb je brede bouwkundige kennis en ervaring. Je werkt en denkt op HBO niveau en bij voorkeur heb je een opleiding richting bouwkunde afgerond. De projectadministratie moet digitaal verwerkt worden. Daarom kun je goed omgaan met een computer, smartphone of een tablet. 
Je straalt enthousiasme en daadkracht uit om je team aan te sturen. Je kunt rustig en goed communiceren met collega’s, klanten en je leidinggevende over de voortgang van de projecten. Je staat stevig in je schoenen en hebt een klant- en resultaatgerichte instelling. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in deze functie en er wordt verwacht dat je die ook neemt. 

Aanbod
• Een passend salaris afhankelijk van je werkervaring;
• Diverse mogelijkheden voor opleidingen of cursussen;
• Een vast contract, nadat jij jezelf een periode bewezen hebt;
• Genoeg vakantiedagen;
• Een goede pensioensregeling.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct online! Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem rechtstreeks contact op met Ralph ten Voorde op het nummer 06-15 07 58 68. Hij helpt je graag met het aangaan van deze uitdaging!

Meestersgilde in het kort
Met een vakkundig team is Meestersgilde een bekende intermediair in de bouw en vastgoedsector. Al meer dan 20 jaar bemiddelen wij kader- en uitvoerende functies. Wij werven en selecteren professionals voor onze opdrachtgevers die daar rechtstreeks in dienst gaan of je wordt als interim professional projectmatig ter beschikking gesteld. Daarnaast biedt Meestersgilde interessante interim opdracht aan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in