+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Projectmanager Techniek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als projectmanager techniek bij een toonaangevend bouwbedrijf, werk je aan indrukwekkende projecten en draag je bij aan een duurzame leefomgeving. Je krijgt de kans om te excelleren in een omgeving die innovatie, digitaal bouwen en duurzaamheid omarmt. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede werk-privébalans, een vrouwennetwerk, volop ontwikkelingsmogelijkheden, en een mobiliteitsbudget. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ambitie
Als projectmanager techniek bij Dura Vermeer Bouw Zuid West werk jij mee aan indrukwekkende projecten. Vanuit Rotterdam werken wij voor zowel opdrachtgevers als onze eigen vastgoedafdeling in Zuid-Holland. Jij bent verantwoordelijk voor onze projecten vanaf SO/VO/DO tot en met gunning.

Functieomschrijving
Een goede voorbereiding is het halve werk. Samen met de (externe) projectontwikkelaar zoek jij als projectmanager continu naar een optimale en vernieuwende product-marktcombinatie. Jij bent verantwoordelijk voor het uit-ontwikkelen en voorbereiden van onze nieuwbouw projecten (woningbouw). De projecten waarmee je aan de slag gaat komen voort uit eigen ontwikkelingen, bouwteams en reguliere tenders. Je stuurt als projectmanager het voorbereidingsteam aan en pakt de verantwoordelijkheid van het voorbereidingsproces tot de overdracht naar realisatie.

Bij Dura Vermeer geloven wij dat als mensen goed in hun vel zitten, resultaten volgen. Daar kan jij je helemaal in vinden. Je zorgt voor een prettige en goede afstemming tussen diverse betrokken disciplines (o.a. opdrachtgevers, architecten en overige adviseurs) en natuurlijk het interne team van kostendeskundigen, organisatiedeskundigen, ontwerpmanagement en inkoop. Jij bent de spil in het web en bewaakt de voortgang van jouw project in planning, geld, kwaliteit, kansen en risico's en stemt af en borgt de belangen van de interne en externe stakeholders.

Natuurlijk herken jij je ook in onze kernwaarden digitaal en innovatief bouwen. En duurzaamheid is ook een zeer belangrijk thema binnen onze organisatie. Heb jij affiniteit met dit thema, en wil je ook écht het verschil gaan maken en blijvende waarde toevoegen aan een duurzame leefomgeving? Dan kan dat bij ons!

Bedrijfsinformatie
Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn.


Hier zit je op je plek
Wij werken in horizontaal georganiseerde waardestromen met alle betrokken disciplines. Het fijne aan het werken in een waardestroom is dat je snel kan schakelen met gedreven directe collega’s zoals de ontwikkelaars, bouwkundig modelleurs, calculatoren, engineers, uitvoerders en projectleider, die allemaal met elkaar aan dezelfde projecten werken. Een waardestroom bestaat uit ongeveer 30 gedreven collega's, onze vestiging/werkmaatschappij bestaat uit ruim 250 collega’s.

Naast dat je in een horizontale waardestroom werkt, werk je ook één dag in de week met je vakgroep met alle andere projectmanagers, zodat je ook met elkaar kennis kan uitwisselen.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met actuele kennis op gebied van projectmanagement.
  • Ervaring binnen de bouwsector en 1-3 jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Affiniteit met de vastgoed- of bouwsector en de sociale kant hiervan.
  • Ondernemerschap, inlevingsvermogen en creativiteit.
  • Energie en enthousiasme om samen te werken in een hecht team.

Deze eisen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
  • Vrouwennetwerk EVA voor vrouwelijke collega’s: het verbinden, versterken en ontwikkelen van vrouwelijk potentieel in hogere primaire functies en staffuncties
  • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.
  • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
  • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
  • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
  • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en legendarische personeelsfeesten.
  • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Contactinformatie

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Bel of app: Madhwi Khoenkhoen via 06 4276 89 10.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in