+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

QC Laborant 5-Ploegendienst Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.460 - € 3.855 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Hou je van het uitvoeren van verschillende soorten analyses? In deze functie werk je in een QC laboratorium waar je de kwaliteit van grondstoffen en producten test. Je gebruikt hiervoor verschillende methoden. Je werkt in een 5-ploegendienst, wat betekent dat je op verschillende tijden van de dag werkt. Je krijgt extra geld bovenop je salaris voor het werken in ploegendienst. Dit is een mooie kans om deel uit te maken van een team dat zorgt voor de kwaliteit van producten. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Voer jij graag nat-chemische, fysische en analytische analyses uit? En wil jij graag onderdeel uitmaken van het QC Laboratorium? Dan ben jij wellicht de QC Laborant 5-ploegendienst die wij zoeken! Aarzel niet langer en solliciteer vandaag nog op deze mooie functie!


Wat ga je doen?

Op het QC laboratorium toets je of grondstoffen, tussen- en eindproducten voldoen aan vastgestelde kwaliteitseisen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van nat chemische, fysische en analytische methoden. Daarnaast voert het laboratorium routine controles uit op vloeistofstromen in het productieproces en de afvalwater plant (WWP). De afdeling QC toetst door middel van analyse of de producten en productieprocessen voldoen aan vastgestelde acceptatiecriteria.

Als QC Laborant 5-Ploegendienst voer je voornamelijk nat-chemische en analytische analyses uit ten behoeve van de productie van hydroxy ethyl cellulose en bijbehorende processen conform de functiebeschrijving. De werktijden zijn van: 07:30 uur tot 15:30 uur, 15:30 uur tot 23:30 uur of van 23:30 uur tot 07:30 uur. Uiteraard staat er een goede ploegentoeslag tegenover bovenop het bruto maandsalaris van 28,5%. Wij hebben dit percentage al meegenomen in de salarisindicatie bovenaan deze vacature. Ben jij de gedreven kandidaat die we zoeken?


Jouw werkzaamheden
  • Uitvoeren van nat-chemische en analytisch chemische bepalingen ten behoeve van productie van hydroxy ethyl cellulose en bijbehorende processen conform de functiebeschrijving;
  • Het werken onder GMP-normen;
  • Toetsen of de grondstoffen, tussen- en eindproducten voldoen aan de vastgestelde kwaliteitseisen;
  • In het QC Laboratorium worden er routinecontroles uitgevoerd op vloeistofstromen in het productieproces en de afvalwater plant;
  • Het betreft zowel analyse van grondstoffen, tussen en eindproducten;
  • De afdeling QC toetst door middel van analyse of de producten en productieprocessen voldoen aan vastgestelde acceptatiecriteria.


Gevraagd

  • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting Chemie of Laboratorium;
  • Je bent fulltime beschikbaar en je wilt werken in de 5-ploegendienst (hierboven staan de exacte werktijden vermeld);
  • Kennis en ervaring met het het werken onder aanvullende kwaliteitseisen is een pre;
  • Bekend met het werken onder GMP-normen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je beschikt over een leergierige, proactieve en resultaatgerichte houding.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

In de functie van QC Laborant in de 5-ploegendienst kom je te werken op het QC Laboratorium van een wereldwijde en groeiende organisatie. Deze werkgever staat bekend als erg betrouwbaar en binnen dit bedrijf zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden. Zij investeren dan ook graag in jouw kennis en loopbaan en bij deze organisatie zul je jezelf snel thuis voelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in