+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

R&D Engineer Energietransitie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Duik als starter in de wereld van energietransitie door het ontwikkelen van innovatieve producten als R&D Engineer. Werk aan unieke projecten waarbij je de kans krijgt om complexe technische vraagstukken op te lossen en direct bij te dragen aan CO2-besparing. Geniet van een rol vol brainstormsessies en samenwerkingen, met uitgebreide ondersteuning voor je professionele groei, waaronder persoonlijke ontwikkelingsplannen, cursussen, en continue feedback. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als starter bijdragen aan de energietransitie door het ontwikkelen van nieuwe producten? Wil je betekenisvol werk doen en écht impact maken voor de wereld? Twijfel niet een solliciteer direct voor deze unieke kans als R&D Engineer Energietransitie!


Wat ga je doen?

Voor een revolutionair bedrijf in Rotterdam kan jij als starter impact maken rondom de energietransitie. Als R&D Engineer Energietransitie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren van koppelingstoepassingen om aan de behoeften van klanten te voldoen. Je werkt nauw samen met klanten, engineers en technisch tekenaars om innovatieve oplossingen te creëren die voldoen aan de technische vereisten en specificaties. Iedere aanvraag is uniek waardoor je te maken krijgt met complexe technische vraagstukken. Om deze op te lossen krijg je de ruimte om nieuwe koppelstukken te ontwikkelen. Ieder koppelstuk bespaart door de geavanceerde techniek ontzettend veel energie. Hierdoor is je werk erg betekenisvol en kan jij het verschil maken in de energietransitie!

Naast de onderzoekende werkzaamheden bevat deze baan ook veel brainstormsessies. Met collega’s uit verschillende disciplines ga je sparren wat de beste mogelijkheden voor de klant en maatschappij zijn. Het doel van het door jou gecreëerde product is om zoveel mogelijk CO2 te besparen. Bij ieder product dat jij hebt ontwikkeld bereken je ook de bespaarde CO2 uitstoot. Op deze manier weet je precies hoeveel impact jouw ontwikkelen maken.

Als startende R&D Engineer Energietransitie komt er veel op je af en daarom is er vanuit Evoke veel begeleiding. Vanaf je 1e dag vul je een persoonlijk groeiplan in met verschillende actiepunten. Per jaar zijn er meerdere evaluatiegesprekken om na te gaan hoe het met je gaat en welke ontwikkelingen je doormaakt. Als je tegen bepaalde zaken aanloopt zijn we er ook voor je en bieden we een helpende hand. Je kan meerdere cursussen volgen vanuit Evoke en krijgt toegang tot verschillende platformen om jezelf te blijven ontwikkelen. Jouw ontwikkeling staat bij Evoke altijd centraal. Wil je als R&D Engineer Energietransitie impact maken op de wereld, persoonlijke begeleiding krijgen en jezelf ontwikkelen? Lees dan vooral verder en solliciteer dan nu nog!


Jouw werkzaamheden
  • Analyseren van de krachtoverdracht en het effect ervan op de pomp en het proces;
  • Optimaliseren van de druk, flow en stabiliteit van de koppelingstoepassing;
  • Oplossen van technische uitdagingen en het bieden van effectieve oplossingen;Analyseren
  • Evaluatie van bestaande technologieën en voorstellen van verbeteringen;
  • Uitvoeren van energieberekeningen om de energiebesparing van de koppelingstoepassing te bepale
  • Verantwoordelijk voor het ontwikkelingsproces, inclusief het maken en testen van prototypes.


Gevraagd

  • Bachelordiploma in Werktuigbouwkunde, Mechanische Techniek of een vergelijkbare technische discipline;
  • De drive om bij te dragen aan de energietransitie;
  • Woonachtig in omgeving Utrecht;
  • Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Praktische instelling en bereidheid om prototypen te maken en te testen in de werkplaats;
  • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om technische vraagstukken op te lossen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht in een organisatie waar je veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen krijgt. Deze dynamische organisatie heeft een platte structuur, gespecialiseerd in het leveren van innovatieve oplossingen op het gebied van energietechniek. Als onderdeel van het team werk je dagelijks aan uitdagende vraagstukken die een positieve impact hebben op een duurzame samenleving en direct bijdragen aan de energietransitie, met aanzienlijke CO2-reductie als resultaat.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in